Nuffnang saya

Friday, January 27, 2012

Sambutan harijadi Mikhael dan Harries

Tarikh : 22/12/2011
Tempat : rumah Opah
Xtvt : Makan-makan dan sambut besday Mikhael dan Harries

Kejadian sampingan berlaku sebelum majlis perkahwinan adik bongsu akak adalah makan-makan anak beranak sambil sambut harijadi Mikhael dan Harries bersepupu.. Beli kek di Bandar Sri Iskandar gitu... nasib Sri Iskandar sekarang dah macam-macam ada best... Suka gambar ini, 10 orang cucu dari 11 orang cucu opah dan atuk... sangat suka kemesraan begini.. Walaupun jarang dapat berkumpul sekali tapi mereka tetap sangat rapat antara satu sama lain.. Masing-masing dah tak sabar nak makan kek dan makan-makan.. Budak-budak memang suka makan kek coklatkan... Hidangan kami yang simple untuk malam itu dan tiada dalam gambar seperti biasa lauk orang kampung seperti gulai tempoyak, ulam-ulam, sambal tempoyak dan lain-lain.. ehm kumpul ramai-ramai adik beradik adalah saat terbaik dalam hidup..

11 comments:

  1. Happy Birthday..sedapnya kek, secret recipe ke tu?

    ReplyDelete
  2. cake from secret recepi kan?sgt sedap..happy besday to mikhael n harries!..hehehe

    ReplyDelete
  3. sedapnya kek itu.. telan air liur jap.. happy birthday mikhael & harries..

    ReplyDelete
  4. wahh..meriah sekali =)
    hepi budak2...

    hepi besday to mikhael n harries

    ReplyDelete
  5. happy birthday!!

    lama x makan kek SR :)

    ReplyDelete
  6. teringin nak makan gulai masak tempoyak...ermmm sedapnya

    ReplyDelete
  7. seronok kan bila dapat berkumpul dengan adik beradik, pastu masing2 ada anak...heaven!

    ReplyDelete
  8. happy happy belated birthday...

    mmg seronok bila dpt berkumpul satu famili kan...
    one of life's precious moments...

    ReplyDelete
  9. Uishhhh! Meriahnya.. Happy birthday dear.. ;)
    Happy weekend dear & TC! ;)

    ReplyDelete
  10. mcm kek SR..sedapnya!!
    sy sgt suka mkn gulai tompayak..yummy..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang