Nuffnang saya

Followers

Saturday, January 28, 2012

Restoran Baser Bandar Puteri Puchong

Tarikh : 21/1/2012
Tempat : Restoran Baseer
Xtvt : Jalan-jalan cari makan

Akak dapat kisah Restoran Basernipun melalui blog semasa mencari kedai makan di Puchong, maalumler dah tinggal di Puchong kenalah cari mana restoran yang sedapkan. Yang paling nak pergitu sebabnya akak dapat tahu yang Restoran Baserni ada mi bandung yang sedap. Akak dah pergi sebelum ini tapi langsung tidak ambik gambar jadinya kunjungan kali ketiga ini barulah akak berkesempatan mengambil gambar tapi tak banyakpun ada 2 sahaja..

Nasi Ayam, ayam bersambal kot.. suami yang punya... Mi bandung dia stail Johorlah.. sedap ler dan berbeza ngan mi bandung kedai yang biasa2tu.. sebenarnya ada beli nasi beriani tapi bungkus untuk mak mertua lupa pulaler nak snap..

Kesimpulan.. kalau berada disekitar Puchong boleh dicuba masakan di sini kerana sebenarnya banyak lagi menu yang ada di sini yang belum akak cuba.. sebab akak datang sini hanya nak makan mi bandung jadi tiada keinginan nak mencuba yang lain...

 Alamat :-

Restoran Baser
32, Jalan 5/1
Bandar Puteri Puchong
47100 Puchong




12 comments:

  1. rasa macam mee bandung muar ekk...

    ReplyDelete
  2. Satu hari nnt kena g rasa ni sis.. Terliur nengoknya.. ;)

    ReplyDelete
  3. perhhhhh!!! terus laporrrrrr T_____T











    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. wow nampak sedap, saya kalau puchong tau daiso kat IOI Mall je hehe

    ReplyDelete
  5. mi bandung mmg nampak sedap...

    no wonder akak just makan itu je... mesti sedap kan...

    ReplyDelete
  6. ehmm... nk kena try nie..umah MIL kat Puchong leh singgah..

    ReplyDelete
  7. kat puchong la plak.. agak jauh untuk di terjah.. =)

    ReplyDelete
  8. jauh tuh dari tmpt akk klu nak merasa kat restoren Baser ni..

    ReplyDelete
  9. KAWAN OMIE MUAZ...ADA TGGL KAT BANDAR KINRARA,PUCHONG GAK...SEDAPNYER TMPT MAKANAN TU..NTI MUAZ NAK GLAH...

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap tu..
    terus terasa lapar ni.. ;)

    ReplyDelete
  11. Confirm minggu xepan abe pi. Tgk kaler mee bandung dia smacam sedap je. Meleleh air liur

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang