Nuffnang saya

Followers

Tuesday, January 3, 2012

Selamat Datang 2012

Berkobar-kobar nak datang kerja disebabkan oleh dah lama tak menjenguk blog sendiri, maalumlah kalau balik kampung line internet memang teramat perlahan. Bila dah balik sini pulak macam-macam pulak aktiviti dan nak gunakan Samsung Galaxy Tab memang susah sikit. Tapi dah buka blogni tak tahu nak tulis cerita yang mana satu dulu sebab banyak sangat benda nak ditulis....

Rindu sangat nak meronda blog adik-adik dan kawan-kawan semua, akak akan berusaha keras meronda selepas selesai semua pekerjaan yang ditinggalkan selama 2 minggu. Selamat tahun baru kepada semuanya semoga tahun ini akan membawa kebahagiaan dalam kehidupan kita semua hendaknya. Semoga apa juga kesusahan yang ditempuhi sebelum ini akan membawa kejayaan yang lebih besar dalam kehidupan kita. Semoga kita semua akan mendidik anak anugerah Allah ini dengan penuh kesabaran.

11 comments:

  1. Selamat Tahun Baru =) buat akak sekeluarga..
    hope tahun ni,semua yang dirancang berjalan lancar dan hepi2 selalu bersama keluarga tercchenta.. =)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah..moga tahun baru ini tahun yg baik2 aje

    ReplyDelete
  3. Selamat Menyambut Tahun 2012...
    semoga tahun nie merupakan tahun yg lebih baik buat u sekeluarga...

    ReplyDelete
  4. hepi new year kak... semoga sumenyer lbh baik dr thn lps...semoga sukses sgt2 thn nih

    ReplyDelete
  5. insya-Allah, semoga dipermudahkan-Nya.

    selamat tahun baru juga....:-)

    ReplyDelete
  6. selamat thn baru
    smoga berbahagia selalu

    ReplyDelete
  7. selamat tahun baru....semoga tahun ini lebih bermkna dari tahun2 yg lepas....

    ReplyDelete
  8. Rindu ngan akak jgk!!!
    Happy new year sis!!! ;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang