Nuffnang saya

Wednesday, January 11, 2012

KL Festival City, Setapak

Hari-hari boleh berfestival.. jomler kita ker KL Festival City, yang terletak berhampiran Danau Kota, Setapak. Akak dah sampai sini tahun baru yang lepas sementelah datang ke Gombak untuk melawat nenek suami akak. Masa mula sampaitu rasa seronokler pulak sebab sekarangni kalau pergi rumah nenek dah boleh singgah sini menjamu mata.
Gambar yang akak dapat dari :- festivalcity.com


Peta yang akak dapat juga dari :- festivalcity.com

Banyak juga kedai yang dah buka di sini antaranya ialah Al-Ikhsan, Camel Active, Hush Puppies,Polo Haus,Smart Master, Sembonia, Andrea Moda, Anakku, Modern Mum,Bonita, Tomei dan banyak lagiler. Ada Parkson Department Store, Econsave, dan juga Superstar Karaoke, ada panggung wayang juga tapi macam belum buka tak periksa lak... Budak-budak sukaler gak sebabnya ada banyak tempat mainan kanak-kanak tapi semuanya kena bayar, alamak habislah duit ibu...
Azalia yang tersangat gembira haritu sebab dapat berlari sesuka hati, comeljer bangku bulatni...


13 comments:

  1. dekat jer ngan opis lame saye..tapi dolu tak de..sekarang macam2 dah ade..:)

    ReplyDelete
  2. errrr... mc best.. tp kat setapak.. nampak gayanya mmg x sampai la.. hehehe

    ReplyDelete
  3. setapak...cam dekat, bila la sy dapat smpai ni..

    ReplyDelete
  4. tmpat baru k ni?? x pnah smpai lg...

    ReplyDelete
  5. cam menarik jer tempat ni.. boleh g terjah.. :))

    ReplyDelete
  6. hari tu ada lalu tp tak singgah.. klu nk pg pun lps bersalinlah nanti..

    kak, tq rajin singgah blog t ye?

    ReplyDelete
  7. Bile la nak pegi sini. Nama dia mcm nama funfair kan?

    ReplyDelete
  8. lama sgt tak ke area2 sebelah sana tu

    ReplyDelete
  9. rumah dekat tp tak terpegi lagi..tunggula banyak kedai bukak dulu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang