Nuffnang saya

Monday, January 30, 2012

Azalia berposing sakan

Hanya gambar Azalia yang berposing sakan dengan cermin mata ibu dia yang tak pernah pakaipun... Mana nak pakai baru ibu dia nak pakai berebut dua orang nak pakai juga tapi selalunya kakak dia memang kena beralahler dengan adik dia ini. Padahal akak dah belikan diaorang satu sorang cermin mata hitam langsung tak dipandangpun oleh mereka berdua..
Masani dia tengah menyanyi apa tah dah tak ingat, tu yang tangan dah macam Ramli MS jer... Tengok dah rupa bintang rockjer tangan dia, entah mana dia belajar tak tahu...

16 comments:

  1. budak-budak sebaya azalia memang suka berposing.. cam anak abang saya.. kalau suh bergaya.. laju je..

    ReplyDelete
  2. budak2 mcm azalia mmg kuat posing termasuklah anak dara saya...:-)

    ReplyDelete
  3. comel dia pakai cermin ibu..tertutup separuh muka.

    ReplyDelete
  4. Uiishhh.. ada gaya jadi model besaq sok2

    ReplyDelete
  5. hihii mmg ank2 akn berkenan brg kita kan.. mcm ank sy la jugak.. yg dia ada tp dok berkenan yg kita gak..heheh

    ReplyDelete
  6. kalau ada anak dara memang suka posing2 kan..

    ReplyDelete
  7. hihihi budak2 skrg mmg suka posing..mcm anak sy jgklah..agaknya diorg dh terdedah dgn kecanggihan teknologi kamera skrg..kalo kita dlu nk aik gmbr mcm ptung kaku je..hehe

    ReplyDelete
  8. samalah macam anak saya .. hari tu pun sibuk melaram pak cik dia punyer cermin mata... klu tak bagi nanti mejuk.. nangis... layankan jer...

    ReplyDelete
  9. hehe.. comel!! budak2 mmg comel je bergaya kan! :D

    ReplyDelete
  10. Aydin pun suke melaram dgn spek hitam papa die..

    =D

    ReplyDelete
  11. Kalau dah nama anak-anak ada saja idea dia nak bergaya. Tapi kakak sukalah... comel-cute kan Azalia nie...

    ReplyDelete
  12. Phewittt...bukan main posing lagi ☺☺

    ReplyDelete
  13. hihihihi bergaya sungguh la dia kan...

    ReplyDelete
  14. =) comei.......
    pandai posing..

    anak saya,berkejar nak suh posinh..ishh..hehe

    ReplyDelete
  15. time dia nak posingnielah kita shoot gambar banyak2

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang