Nuffnang saya

Followers

Thursday, January 12, 2012

Merah sebab Kenny Roger

Tempat : Kenny Roger, IOI Mall
Tarikh : 11-01-2012
Xtvt : Makan-makan sebab beli satu percuma satu

Tempat dituju adalah Kenny Rogers Roasters IOI Mall. Akak selalu ke IOI Mall adalah kerana pejabat akak yang memang berhadapan dengan IOI Mall jadi kalau rasa terigin nak makan fast food bergegaslah kami ke sana yang cuma perlu menyeberang jejantas sahaja. Inilah antara sebab akak bahagia kerja di sini walaupun hanya IOI Mall bukan Pavilion atau Mid Valley.

Hari selasa dah berjanji dengan Rozi dan Hisham akan memakai baju merah, maka mak mertua akak ingatkan akak nak menyambut CNY awal sebab tak pernah lagi akak pakai baju merah ke pejabat. Kami mengajak Afiq dengan Hafiz dari USJ Taipan join sekali tapi diaorang tak pakai baju merahler sebab ajak last minute tapi jangan risau KRR bagi jugak masuk.. takkan dia nak halau customer kot...

Kenny Rogers Roasters kami datang..
Purse warna pink kemerahanpun kira bolehkan...


tapi akak pakai gak baju merah tapi segan nak enteprem...
Amek order jangan tak ambik, orang order 1 dan percuma kongsi dengan kawan tapi dia makan sorang-sorang so kira separuh ayam ler dia makan semalam... tapi biasalah dia kalau datang Kenny Rogers dia memang order separuh punya tak mainler 1/4.
Hisyam, Rozi dan Afiq sementara menunggu makanan sampai...


14 comments:

  1. tak sempat nak pergi semalam..huhu

    ReplyDelete
  2. saya x pernah pun mkn kat kenny rogers nie... hehehe

    ReplyDelete
  3. huhuhu tgk je lahhh prg pi sana .. ;)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah balas..

    T. kasih sudi jenguk blog mamawana. Hmmm.. Kenny Rogers sedap kannn

    ReplyDelete
  5. Bestnyer..dah lama tak pekena KR

    ReplyDelete
  6. Hari rabu tu dah pakai baju merah, tapi mcm tak tergamak nak pegi kenny rogers sebab mesti ramai org. Tak sempat.

    ReplyDelete
  7. tak pernah join lg hari merah ni,tp tgk kawan2 join seronoknya =)

    ReplyDelete
  8. As salam..singgah sini dan salam kenal...

    Sudilah kiranya join peraduan ni sebab saya tag awak...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

    ReplyDelete
  9. eh, ada hari tertentu je ek? lepas ni takde ye? heheh..ohhh, kebetulan hari ni pakai merah ni..hehehe

    ReplyDelete
  10. plan nak pakai tak jadi sbb dah tau KKR kat KL Sentral sure ramai..cancel

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang