Nuffnang saya

Wednesday, January 4, 2012

Wordless Wednesday ~ CANDY BUFFET Simple

Inilah sudut yang sangat sweet semasa majlis perkahwinan adik akak tempohari, hasil kerja kreatif BFF adik akak cik Nabel dan cik Jun. Sudutni merangkumi candy buffet dengan guest book yang memang sangat simple tapi comel sesangat. Inilah yang akak angankan masa nak sambut birthday Azalia tempohari tapi tak reti nak buat, mungkin birthday Atikah April nanti..
SIMPLE BUT SWEET

7 comments:

  1. sgt2 kreatif....
    suka sgt tgk semua hasil ni..

    ReplyDelete
  2. sgt kreatif
    dulu mana ada sudut2 guest book nie .. skrg je .. macam2 ;)

    ReplyDelete
  3. Cantik cara dia buat. Mahal tak?

    ReplyDelete
  4. sweet.. mmg sgt2 kretif.. org kata tangan lembut kan apa yg semua cantik :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang