Nuffnang saya

Monday, January 23, 2012

Tower Regency, Ipoh

Tarikh : 27-28hb Disember 2011
Selepas balik dari Taiping kami mengambil keputusan untuk tidur semalam lagi di Ipoh pula. Semasa akak dalam rancangan mencari tudung di Ipoh sebelum ini akak terpandangkan Tower Regencyni. Itu yang bila suami akak kata jom kita singgah Ipoh terus sahaja teringatkan hotel ini, nasiblah masih ada lagi kekosongan merasaler teman tidur sini.
Dik Ya happy sebab dia kata tak sangka dapat lagi tidur hotel ingatkan dapat semalamjer dapat dua kali dia kata. Atikah dengan gaya lentuk dia berposing dengan happynya juga. Kolam renang hotelni bersebelahan dengan tempat makan so lepas breakfastjer terusler budakni terjun kolam tapi tak puas sangat sebab kolam dia kecil dan ramai orang laktu. Masani tak ramai sangat orang ok lagi lepastu ramai lak dengan mak budakpun nak masuk kolam budak kecik lagiler bertambah kecohnya. Adik Ya berlatarbelakangkan Bandaraya Ipoh yang teman cintai, suami akak bengangjer kalau akak bangga sangat dengan Ipohni....I want to be a cinderella,Atikah bergambar dengan Cinderella coach yang boleh disewa seperti kata lama webnya ;-
Validation Time: 10/01/2012 to 31/12/2012
Suitable For •Entrance Display •Photo Shooting •Wedding Dinner •Annual Dinner
Mood krismas masani masih ada lagi, so dimana-mana ceruk hotel masa ini memang banyak deko krismas.

Gambar diambil dari www.towerregency.com.my. Pendapat akak tinggal di hotel ini memuaskan hati, takder ler istilah inilah kali pertama dan terakhir aku datang sini. Kalau ada rezeki mungkin kami akan tinggal lagi di sini.
Strategically located within the main business hub of Ipoh city centre, Tower Regency Hotel & Apartments combine refined luxury with unparalleled accessibility to provide a uniquely sophisticated living experience.
Awarded with a 4-star rating, the hotel warmly greets you with comfortably cosy yet modern interiors as you step into its cool confines. Truly a home away from home, allow us to make your stay in Ipoh a pleasant and memorable experience.

4 comments:

  1. cantik! puas hati dpt bmalam kt hotel ni.
    wah.sakan ank dara amik gambo ye.hehe

    ReplyDelete
  2. balik ipoh musti tido umah MIL. xkn nk dok hotel laks. hu3. LGPN SEDara mara merata kat ipoh tuh. ;p

    ReplyDelete
  3. akak Cho Zilla,
    hotel cantik. bilik pun nampak luas. Kolam renang pastilah menjadi tarikan... hehe.

    anak2 akak sakan bergumbira. seronokkan!!!

    ReplyDelete
  4. Budak2 dengan pool macam xdapat dipisahkan, pantang nampak memang nak mandi la :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang