Nuffnang saya

Saturday, January 28, 2012

Multi-functions easy scale

Multi-functions easy scale atau mesin penimbang pelbagai fungsini akak beli di kedai Activo, Jusco Equine. Sudah lama kami suami isteri nak beli benda yang satuni mesin penimbang digital untuk menimbang berat badan kami yang dah makin bertambah dari sehari ke sehari. Kononnya kalau dah ada mesin penimbang digitalni maka kami akan berusaha untuk kuruslahkan, adakah? Kotak dia...
Mesin ini nipis sangat dan ringan dan teramat senang untuk dipakai dan memang banyak fungsinya boleh kira macam2 tapi tak belajar lagi ok... kalau tak kurus lagi entahler...

7 comments:

  1. impian kita sama...nak slim..hehehe...

    ReplyDelete
  2. kalau timbang guna scale tu boleh kurus ke..teruja acik ni..

    ReplyDelete
  3. Yeay! Marilah kita sama sama menyelimkan badan....ermm nampak gayanya saya kena keluarkan baliklah penimbang sbb all this while benda tu duk simpan dlm store sbb timbang badan asyik tak turun. ..lagi naik adalah...(nafsu makan memuncak)

    ReplyDelete
  4. lg sng nak timbang guna penimbang digital kan..good luck!

    ReplyDelete
  5. seriously dah lama giler tak naik atas ni...ngeri wooo...wakakaaa

    ReplyDelete
  6. Abe beli gak dulu mesin timbang ni. Pakai tgk berat tak pernah mau turun, terus tak pakai. Rosak kott

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang