Nuffnang saya

Followers

Wednesday, January 11, 2012

Wordless Wednesday ~ 110112

Jadi budak-budak memang bestkan, happy..


17 comments:

  1. Suka jadik budak2 macam takde masalah je kan, tapi takmo g sekolah, haha

    ReplyDelete
  2. betul..seronok dgn dunia sendiri =)

    ReplyDelete
  3. budak2, tiada masalah dalam fikiran mereka.. setiap tingkah dan kerenah mereka nampak bebas dan ikhlas..

    ReplyDelete
  4. merindui saat-saat tu, tapi sekarang seronok melayan kerenah anak-anak pulak...

    ReplyDelete
  5. jadi kanak2 sgt bahagis. dorang taktahu apa2 lagi. masalah pun xde :)

    ReplyDelete
  6. betul2..mmg best..happy jer tanpa ada mslh.. ^^

    ReplyDelete
  7. ouhhh sangat besh menjadi budak2 =)

    ReplyDelete
  8. yupp! sbb xpayah runsing2 pikirkan masalah. ;)

    ReplyDelete
  9. dulu masa bdk2 slalu nak cpt dewasa.. bila dah dewasa, slalu pikir, indahnya jd budak2...:)

    ReplyDelete
  10. Betul! Klu sy tenung anak sendiri, sy rs mcm nak tuka badan dgn die je. Hahahahah!

    ReplyDelete
  11. mmg seronok jd bebudak ni, tp dulu time budak2 tak sabar nak jadi dewasa hhih

    ReplyDelete
  12. mmg best...kadang2 mmg terniat kalaulah dpt jadi budak2 semula

    ReplyDelete
  13. best!!!! rindu zaman kanak2..huhuhu

    ReplyDelete
  14. Alahai!!! Mmg happy.. X payah nak memikir apa.. ;D

    ReplyDelete
  15. kan best kalo selama2 dpt jd budak2 kan..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang