Nuffnang saya

Followers

Monday, January 30, 2012

Mood CNY di Festival City

Masa pergi Festival City Setapak masa CNY yang lepastu masih ada lagiler deko untuk CNY. Maka anak akak mengambil kesempatan berposing dengan jayanya disitu.. layan sahajalah gambar-gambar yang ada..

Akak tak kasi diaorang amek gambar atas pentas sebab masa pergi sebelum ini guard ada halau orang yang naik kat situ. Jadinyer masa nak ambik gambar haritu ada mak guard di situ jadi akak kata amek gambar kat bawahjer. Tapi masa akak lalu balik di situ selepas ronda-rondatu ada pulak orang amek gambar atas pentas, dik Ya cakap "kenapa diaorang dapat amek gambar kat atas". Akak cakapalah "Biarkanlah dik Ya, kita amek gambar kat bawahpun cantik gak", nak sedapkan hati sendiri gak.

24 comments:

  1. amboi2!! pandainya dia posing.. comel!! ;)

    ReplyDelete
  2. Festival City tu baru kan. baru tahu hari tu sebab kebetulan lalu situ nak pegi JPJ wangsamaju.

    semua pandai posing....

    ReplyDelete
  3. ni la bakal top model nnt..posing sakan ye.. ank2 klu berposing mmg nmpak comel je kan..

    ReplyDelete
  4. rindunya Festival city...sekarang dah duk kdh xdpt jalan2 kl..hehhe

    sakan eh adik2 posing..ehheheh

    ReplyDelete
  5. Mungkin sebelum itu pentas belum digunakan majlis, sekarang dah over itu yg boleh bergambar atas pentas. Kesian dik Ya... tapi betul mama kata gambar dik ya tetap cantik juga.:)

    ReplyDelete
  6. wahh..posing sakan ye...
    kalu dapat atas pentas,mesti lagi syiok..hehe (saje bako....) =p

    ReplyDelete
  7. amboi.. 2 2 pandai posing yer~ Tomey jek~

    ReplyDelete
  8. tk smp lg kt sini padahal tk jauh mana pn

    ReplyDelete
  9. wah..bukan main lagi diaorg posing2...

    ReplyDelete
  10. bestnya your kids...
    suka berposing...
    baru sronok layan amik pics...

    ReplyDelete
  11. Heheheheh! Suke tgk diorang dok posing mcm tu. Cute!

    ReplyDelete
  12. amboi.. memasing bukan main lagi yek.. sweet!

    ReplyDelete
  13. heheheh pantang ek... nmpak lawo2 gitu nk bergambar trus

    ReplyDelete
  14. comel budak2 nie .. pandai berpose tuu ... aah cantik2 deco kalau CNY nie .. akak paling suke kalau CNY dan krismass ;)

    ReplyDelete
  15. seronok nya amik gamba sambil posing cute2 tuh....lgi2 mama pun layannnnn..:)
    suke lah anak2 kan.

    lagi seronk ank2 dah besar semuanya

    ReplyDelete
  16. Mungkin mak guard tu tak sekerek pak guard kot.

    ReplyDelete
  17. comelnya...pandai dia orang posing...

    ReplyDelete
  18. CNY di Malaysia mmg meriah :)
    Deco2 smua mesti merah, merah, merah... budak2 lah yg paling suka!

    ReplyDelete
  19. bijaknya bergaya masing2...comel2.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang