Nuffnang saya

Followers

Wednesday, January 25, 2012

Subway untuk sarapan

Tarikh : 8/1/2012
Tempat : rumah sendiri

Subway untuk sarapan kerana kebetulan pergi ke Giant Bandar Kinrara seawal pagi untuk membuka booth roadshow kami disitu. Dan kebetulan pula booth kami itu berhadapan dengan Subway, jadinya teruslah akak membelikan sandwich untuk budak-budak itu.

Sebenarnya giliran akak menjaga booth adalah semalam tapi sebabkan Giant Bandar Kinraratu dekat dengan rumah akak maka terpaksalah akak membawa balik mana barang berharga balik kerumah dan terpaksalah seawal pagi menghantarnya balik.


Budak berdua yang tak berapa nak excited nak makan sebab dia kata banyak sayurler ibu... alahai bilakah korang akan paham kena makan sayur untuk kesihatan. Sekarang nenek diaorang akan cakap kena makan sayur kalau tak nak jadi pendek macam budak kecik dalam Seahu (Maharaja Lawak Megatu). Sebab apa takut pendek sebab nanti pergi Genting Highland tak dapat nak main banyak permainan..
Atikah yang nak gak bergambar walaupun akak cakap nak ambik gambar sandwichtujer... frust sebenarnya roti yang akak suka belum siap lagi masatu mungkin pagi sangat akak sampai tu yang tak mencapai rasa puas makan pagitu..

21 comments:

  1. blm pernah mencuba pun subway ni.. sedap ker?

    ReplyDelete
  2. roti apa yg akak suka tu? Saya suka parmesan dgn honey oats. Breakfast subway sy blum penah beli. Biasanya tak sempat. Heheh.

    ReplyDelete
  3. dana sgt suke roti yg parmesan tu kak... pastu utk pilihan tuh sume2 suke... yg pnting msti ada capsicum,olive,tomato ngn bwg... oh nikmat lama tak lyn subway nih

    ReplyDelete
  4. bess layan subway ni...lagipun healthy

    ReplyDelete
  5. belum try subway.. sedap x? ada keinginan mencube.. hehehe

    ReplyDelete
  6. kat trg x de subway mubway ni =)

    ReplyDelete
  7. blm pernah lagi makan subway ni....

    ReplyDelete
  8. tak penah mkn subway seumur hidup...nak kene try ni!

    ReplyDelete
  9. sama macam izwa, tak pernah makan di subway seumur hidup...huhu

    sini tak nampak pun subway ni...:(

    ReplyDelete
  10. xpenah lgk try yg bekfas punya. slalu yg daily offer tuh. tp subway mmg terbaikkk.... hihi

    ReplyDelete
  11. x pernah lagik makan subway nieh.. apa rasa yerk?

    ReplyDelete
  12. tak pernah makan di subway...tak de kat tempat akak..hehehe

    ReplyDelete
  13. subway kat jpun ni sedap jugak, tp x byk pilihan. ;)

    ReplyDelete
  14. budak2 memang payah sangat nak makan sayur kan....
    kecik macamana pun mesti nak buang jugak..

    ReplyDelete
  15. roadshow sampai bila? jual apa?

    Subway? mmg fav...hari2x pun takper..hehe..mmg suka dah bukak subway di Giant BK tue:)

    ReplyDelete
  16. alamak..tetiba teringin subway..walau byk sayur..tp sedap...

    ReplyDelete
  17. saiz subway bsar mmng puas sgt mkn, kan. ooo patut la t.nak mkn, sayur blambak hahaha sama spisies ank ssl jugalah ni ;D

    ReplyDelete
  18. hehe.subway mmg banyak sayur..
    saya makan yang kecik je pun da kenyang..larat anak2 akak abiskan? hehe

    ReplyDelete
  19. subway breakfast meal sama ke ngan subway lunch ..ke ada lain sikit

    ReplyDelete
  20. Hi there, we are from the Subway management team and we would like to thank the blogger for highlighting our popular breakfast promotion on this particular blog. It is a pleasure to see that there are many customers that enjoy our breakfast promotion. Your kind review is much apperciated and we wish to have your continous support for Subway Malaysia. Thank you and have a fresh day!:) :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang