Nuffnang saya

Followers

Thursday, January 5, 2012

Alvin and the chipmunks 3

Tarikh : 15/12/2011
Tempat : GSC, IOI Mall
Xtvt : tengok wayang cerita Alvin and the chipmuks 3

Selesai urusan di hospital Putrajaya kami terus ke IOI Mall untuk menonton wayang seperti yang dijanjikan. Cerita pilihan adalah Alvin and the chipmunks 3 yang kebetulan hari pertama ditayangkan pada hari itu.

Cerita dia best sebab ada pengajaran yang boleh diambil tapi dik Ya cakap best sebab adik tak tidur. Selalu kalau tengok wayang Dik Ya memang akan tidur dan buat hal punya tapi kali ini dia tak buat halpun duduk diamjer.

Permintaan Azalia nak jam tangan Ben 10 walaupun akak tunjukkan barangan Princess ataupun Barbie.Akak dengan senyum lesung pipitnya...

10 comments:

  1. Uishhh dalamnya lesung pipit si akak.. :D Cantek sgt..

    ReplyDelete
  2. minat ben 10 ke?? susah nak carik gegirl yang suka ben 10 nih..:)

    ReplyDelete
  3. oooo gegirl minat ben 10 ek...
    sapphire pun enjoy citer nie :)

    ReplyDelete
  4. lekuk nyer...air blh bertakung ler... :) comel/

    ReplyDelete
  5. hehe..azalia suka ben 10 ye =p

    ReplyDelete
  6. salam ziarah..
    ank2 akk pun cbuk nak tgk citer tu..x berkesempatan lg..lbh2 lg seklh dah start ni,,comel ank2 ..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang