Nuffnang saya

Followers

Tuesday, January 31, 2012

CNY tidur Hotel KLjer

Tarikh : 22-23hb Januari 2012
Tempat : Jalan Raja Alang, KL
Xtvt : Rest & Relax

Kenangan CNY tahun lepas yang mana kami sekeluarga tidak jadi balik kampung disebabkan jem teruk maka tahun ini kami ingin berCNY hanya di Kuala Lumpur. Selepas menghantar mak mertuaku di rumah nenek di Gombak kami terus mencari hotel bersesuaian hanya untuk berehat dan bermalasan. Akak mintak suami akak tinggal di hotel Jalan Tunku Abdul Rahman tapi suami akak singgah di The Regency Hotel, Jalan Raja Alang dekat dengan Chow Kit.

Hantam sajalah, anak-anak paling suka. Jadi jomler layan kisah kami hari itu..
Tangan orang tak berseni amek gambar jangan marah yerk.. Balik dari makan malam di Restoran Ros, budak-budak kalau nampak KLCC memang sukalerkan.. isyh lama pulak tak pergi KLCC Dua beradik dengan baju tidurnya berposing depan hotel. Depan hoteltu macam-macam gerai buah-buahan ada best sesangat sebab buah dia amat segar. Hiasan untuk CNY yang sangat sederhana di hotel itu. Malas nak pergi sarapan diluar sarapan di sini sahajalah tapi makanan dia tak banyak pilihan, bolehlah untuk alas perutkan. Kat sini yang best mandi kat bath tub budak2 suka, akak dah tak ambik tau lagi ada tak swimming pool kat sini... ada ker yerk.. Aksi budak pakai towel. Budak-budaktu nak gak makan maggi in cup yang akak beli hanya untuk kecemasan takut lapar tapi malas nak keluar. Akak tau tak baik makan maggikan tapi nak buat camner budak-budakni memang suka sangat makan maggi tapi akak kawaller jugak jangan melampaukan..

19 comments:

  1. Alalalala....syoknye g jln2, tdo hotel...aktiviti mcm nie dah boleh bt anak2 happy sgt2 kan?

    ReplyDelete
  2. akak mcm izan,spare maggi time kecemasan perut ehehe...

    tahan pedas yer anak akak mkn maggi kari (eh ye ke kari? hehe)

    ReplyDelete
  3. uish....boleh erk makan megi kari tu..

    ReplyDelete
  4. tak kisah kat mana asal dapat gi cuti kan..

    ReplyDelete
  5. wah wpon kat KL tp best jugak..;)

    ReplyDelete
  6. walaupun raya kat kl tapi tetap meriah n ada momment yang tak leh kita lupa

    ReplyDelete
  7. kita pun selalu bwk maggi in cup kalau lepak hotel sebab makanan yg mudah dan kenyang dan panas waktu tengah malas...hehehehehhehe

    ReplyDelete
  8. seronoknyer bebudak ni berendam dlm bath tub..hehehe

    ReplyDelete
  9. sekali kala tidur kat hotel best juga..suasan lain dari rumah..hehehe

    ReplyDelete
  10. jenjalan kt korang je la nk amik mood..ehhehe

    ReplyDelete
  11. wa blk dr bangi ke sg besar kan kak..dekat 4 jam...

    ReplyDelete
  12. hehe.... sepelaung aje ngan restoran ida...

    budak2.. dapat jalan mmg seronokkan...

    ReplyDelete
  13. sy pun ada stok megi jika time perut laper tp mls nk msk..hihii

    ReplyDelete
  14. maggie cup di waktu kecemasan.. kat opis pun ado.. hehehe

    ReplyDelete
  15. blh geng ngan alya ni,
    pes tink nk cek-in hotel kena consider ada pool..
    pastu tibai makan megi cup ngan abah die.. heheheh

    mak... qadar tido sampai cerossss.. hahahah

    ReplyDelete
  16. wahhh~ bestnye.. anak saya anis tuh selalu ajak tido hotel.. mana dia dapat citer pasal tido kt hotel pon x tau lah.. padahal dia bukan pernah pon tido kt hotel.. ade rezeki nanti nak jugak ajak dia tido hotel sekali.. hehehe..

    haaaa... bab makan megi.. anak saya pon suka makan megi.. kadang2 mama n papa dia joint sekali.. muahahahaha

    ReplyDelete
  17. sesekali duk hotel kt kl best gk tuh... tp cam kami nih kene cari hotel luar kl je

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang