Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 13, 2013

Wordless Wednesday ~ Smiley Face Sandwich

Hasil belajar dari Ayam Brand di Kidzania...
Budak dua orangni mintak belikan tomato, karot dan timun...
Padahal masa makantu, semua bendatu diaorang buang..
Beli sebab nak buat smiley facejer..  
Abaikan muka budak dua orang yang tak mandi lagi....
Hasil kerja Atikah.... 
Hasil kerja Azalia.... 

34 comments:

  1. hihihi..sesekali mereka nak berkreatif

    ReplyDelete
  2. syg, boleh buat untuk akk satu tak??? hehehehe... budak2 memang sgt kretif, lebih kretif dari org besar kot.. huuuuuuuuu

    ReplyDelete
  3. okla tu..nampak hasil pg kidzania..hehe

    ReplyDelete
  4. pandainye..
    ade jugak manfaat untuk dorang bila masuk kidzania kan~

    ReplyDelete
  5. ader faedahnya dah boleh buat sndri kan hehe

    ReplyDelete
  6. cantik pandai dierang ni praktikkan apa dia belajar kat kidzania tu yer...

    ReplyDelete
  7. kena paksa makan jugakkkk....hahaha

    ReplyDelete
  8. pengaruh iklan ke ni kak??
    hihihi

    ReplyDelete
  9. Pasni boleh buat breakfast selalu..hehe

    ReplyDelete
  10. mana tau, kot2 pas ni drg dah mula mkn sayur2 tue hehehe

    ReplyDelete
  11. bersemangat betul lepas masuk situ...
    bagus juga dapat tingkatkan pemikiran mereka...

    ReplyDelete
  12. mereka belajar benda baru

    bagusss

    ReplyDelete
  13. sedapnya... auntie izan nak satu!

    ReplyDelete
  14. kot kot lah bila buat tu dia termakan lah pulak kan. hehe

    ReplyDelete
  15. kreatif utk dinilai..buka utk dimakan..hehehe

    ReplyDelete
  16. lepas tu jamulah mak dan ayah makan...baru best! hee..

    ReplyDelete
  17. rajinnya...besar nanti boleh jadi chef nie....

    ReplyDelete
  18. takpe bagi je galakan kat diaorg ni... atleast diaorang nak belajar sesuatu yg baru...

    ReplyDelete
  19. bagusnya. tak sia2 pi sana. ada gak nampak hasilkan

    ReplyDelete
  20. kan bagus ada progress yg baik juga di kidzania :)

    ReplyDelete
  21. Wah..bagus.
    Positif kan hasil bawak gi kidzania...

    Auntie nak ceketttt leh?hehe

    ReplyDelete
  22. teringin nak bawak anak2 ke kidzania
    ramai org kata bagus ;)

    ReplyDelete
  23. Ada bagusnya jugak Kidzania tukan...CZ

    ReplyDelete
  24. wah2..bagus2:) pegila lg..msti byk lg bnda yg dorg blajar n nk praktis kt rumah :)

    ReplyDelete
  25. at least they got something kat kidzania tu...... untungnya....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang