Nuffnang saya

Followers

Friday, March 29, 2013

ALaMaNdA PuTraJaYa

Masih hari yang sama 23-03 tapi lepas berehat di rumah adik ipar akak...
Setelah sekian lama akak tak jejakkan kaki ke Alamanda akhirnya sampai juga..
Gambarni Atikah tak bertudung sebab tak sangkapun nak jalan sampai sini...
Jalan di Alamanda hanya untuk santai-santai...
Jom tengok tiga bersepupu posing....
Sampai sini acara BOLA KAMPUNGni dah selesai.. amek gambarjerler...
Kalau cepat dapatlah joinkan....
Pernah tak orang bergambar di sini... 
Entahkan korangjerler yang pernah... 
Naufal kata patung kat belakangtu maskot Genius Aulad...
sebab pakai baju kuning biru...
Makan dunkin donut dulu... lepastu makan pizza hut pulak...
Cantik gak bergambar di sini... 
Orang Putrajaya tak heranpun nak bergambar kat sinikan..
Rasa cam kat Korea lak.. model dah ada rupa....
Sekian dulu entry hanya bergambar...

25 comments:

  1. kemain lagi dierang ni posing..mood cuti sekolahkan...

    ReplyDelete
  2. santai2 di alamanda ye...
    kak.. bila la kita dapat bertemu ni kan.. dah lama kenal.. skali pun blom penah jumpa ye kan..

    ReplyDelete
  3. Cantekkk nya ... tak pernah pegi sini.. nanti nak gi lah... seronok tengok zila jalan2 ;-)

    ReplyDelete
  4. saya pun suka amik gambar kt tgh2 pokok buluh tu. cantik!

    ReplyDelete
  5. dah berkurun dah rasanya tak gi alamanda..bile ntah nak gi sana

    ReplyDelete
  6. amboiiii sakannya diorg posing...

    ReplyDelete
  7. alamanda biasanya port amy n hubby tgk wayang kak...hehee...

    enjoy je nampak dorg tu kan.. =)

    ReplyDelete
  8. da lama saya tak gi alamanda gaks.. =) padahal dekat je dgn umah...

    amboi..sakan posing ya

    ReplyDelete
  9. pernah pegi sekali jerk pastu x pegi sbb jauh sgt dr umh.. :)

    ReplyDelete
  10. pernah pegi sekali dulu...dah tak ingat dah tempat tu..

    p/s:saya tak tahu lah kak kenapa komen box saya tu ?akak tak leh komen ye..takpelah akak dah singgahkan..

    ReplyDelete
  11. aah gambar last tu macam kat korea, model pon lebih kurang. hikhik

    ReplyDelete
  12. amboi.. sukanya budak2 ni yea.. dpt jalan2.. heee..
    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/


    ReplyDelete
  13. eh, tempat berbamboo ni saya tak pernah pergi pun.... hahah, orang dekat pun tak tahu... orang jauh lak yang dapat posing kat sana...klau tak baca blog ni, agaknya saya tak tahu...hihi dasyat ni

    ReplyDelete
  14. dah lama sy tak jejak kaki kat sini... rindu la pula nak melepak kat sini... tapi duit, alahai, memang tak layak la nk lepak kat sini

    ReplyDelete
  15. akk pun dah lama x mai sini
    hurmmm ok lah ;)

    ReplyDelete
  16. gi jugak alamanda smlm..tapi kul 1030 mlm baru sampai...... tgk movie jer.....he3

    ReplyDelete
  17. seronok anak2 tu bila dpt outing ramai2....

    ReplyDelete
  18. sronok ye jalan2 :)
    cuti sekolah kan.tak brapa hari lagi dah nak naik sekolah da :)

    ReplyDelete
  19. sronok ye jalan2 :)
    cuti sekolah kan.tak brapa hari lagi dah nak naik sekolah da :)

    ReplyDelete
  20. sronok ye jalan2 :)
    cuti sekolah kan.tak brapa hari lagi dah nak naik sekolah da :)

    ReplyDelete
  21. bershopping ke kak bawak anak2...atikah nampak cam da berisi erk..

    ReplyDelete
  22. lama sggh tak ke alamanda ni,kak..slalu klau ke putrajaya lepak kt rumah makcik or adik ipar je :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang