Nuffnang saya

Followers

Friday, March 29, 2013

Malamni di Bukit Kiara Equestrian Country Resort

Menyibukkan diri join dinner di Bukit Kiara Equestrian Country Resort ...
Mulanya akak tak nak pergi tapi last minute terasa nak pulak..
Ini semua Wawa punya pasal, dia kata hadiah dia banyakler akak ..
Mana tahu tahunni kita boleh dapatkan.. okler jom...
Masalahnya dinner tahuni ada tema bagailer pulak...
Jangan marah akak tak ikut tema, tak sempat nak fikir..
Namanya pun last minutekan, dahler akak yang kena jaga opis sampai tutup..
 
Aktiviti : OSK Gathering 2013 Selangor Region Branches
Tempat : Dewan Perdana Bukit Kiara Equestrian Country Resort
Tarikh : 29/03/2013
Tema : Your Favourite Personality or character
Gambar : laman web Bukit Kiara Equestrian Country Resort...
Harap makanan memuaskan hati..
Doakan akak dapat sesuatu malam ini..
 

11 comments:

  1. seronoknya pi dinner. tapi nik tak suka ikut tema..huhu

    ReplyDelete
  2. perghhh grand gile tempat.. kalau ena makan kat tempat macam ni, xnak bangun2 dah.. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. Selamat berdinner yer! nk tau jugak dapat apa2 tak? dh tolong doa ni. hehe

    ReplyDelete
  4. Wow...grand betull..sure makanannyer hebat2 sedap2..sure meriah kan..hopefully dpt sesuatu..update k

    ReplyDelete
  5. selamat pi dinner kak....... glamer tu.....

    ReplyDelete
  6. Nampak grand...Moga ada rezeki menang hadiah kak..^^

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah...gud luck..moga trsangkutlh hadiah....

    ReplyDelete
  8. dapat hadiah apa cho :)
    cepat la update, nak jugak tahu..

    ReplyDelete
  9. wah..hebat nampaknya,..mg ada tuah nnt

    ReplyDelete
  10. dh lama x ke equistrian club ni,kak...last time pg msa tgk moonlight muvie organized by Unifi :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang