Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 5, 2013

Ibu yang tak sabar

Tengok ini masa buka facebook...
Ibu yang tak sabar apa hal...
Tahun ini Genius Aulad akan mengadakan 'Sports Day' lagi..
Kampung Mini Olympics ...
Ibu yang tak sabar memang perkara biasakan...
Tak sabar nak baca buku mesej dik Ya...
Nampak macam ada kelainan sukan nya kali ini... 

21 comments:

  1. Wah akak tengok pun dah teruja Zila... mesti seronok :D

    ReplyDelete
  2. latar hias sukan je dah menarik, mesti ada acara tarik upih baling tin seronok tu

    ReplyDelete
  3. latar hias sukan je dah menarik, mesti ada acara tarik upih baling tin seronok tu

    ReplyDelete
  4. Lukisan dia cantik ala-ala kartun Lat.

    ReplyDelete
  5. tgk kad jemputannya pun dh nampak menarik :)

    ReplyDelete
  6. tgk kad jemputannya pun dh nampak menarik :)

    ReplyDelete
  7. perrghh siap ada invitation kad! menarikks niii

    ReplyDelete
  8. mesti besh kan??? sekolah pun besh....

    ReplyDelete
  9. ala - ala kartun, bestnya.......

    ReplyDelete
  10. terbayang bdk2 kecik yg comel2 ni berlari2 bersukan kt tgh padang...mesti sungguh2 cute n comel je..hehe..

    ReplyDelete
  11. aikkk..bila sports day nya? Nanti nak check dgn GA anak saya

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..wahhhhh nampak macam best

    ReplyDelete
  13. ahaks mak nya tak sabar nak masuk sukaneka utk parents hihi

    ReplyDelete
  14. hehe...agaknya mama dia yg nak bersukaneka kot!

    ReplyDelete
  15. nampak cam menarik sangat......

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang