Nuffnang saya

Followers

Sunday, March 31, 2013

Jumpa kawan blogger

Pertemuan akak dengan kawan blogger untuk tahun ini....
Urusan kerja sebenarnya...
tapi yang penting akak nak jumpa kwan blogger jer...
 
Jom kita tengok akak jumpa siapakah itu..
orangnya susah nak nampak kat blog dia sendiri...
tapi pertama kali nampak akak dah tau itulah orangnya..
Orangnya kecil molek .. halus....
sekali duk ngan akak yang giantni hilang dia....
Jom tengok.. jom tengok...
Cer Teka.. Cer Teka siapakah orangnya.....
Nama dia Fiza Rahman
Antara kawan blog yang rajin datang komen di blog akakni...
Tak sangka kita boleh jumpakan..
Tak aci tau ko nyorok belakang akak.... 

13 comments:

  1. bestkan...mula2 brtemu di alam maya n akhirnya brjumpa di alam nyata...

    ReplyDelete
  2. wah..syoknye jumpa kawan blogger..ade rezki turn kite lak kak erk..hhee

    ReplyDelete
  3. ooohhh...fiza rupanya...kecil comel je orangnya ye.....

    p/s:bila pula kita dapat bertemu dialam nyata ye....

    ReplyDelete
  4. ikatan persahabatan makin rapatlah pasni ye...sbb dh jumpa face to face...

    ReplyDelete
  5. memang seronok dapat jumpa kawan maya..mesti banyak benda nak di ceritakan..

    ReplyDelete
  6. Jumpa kawan maya walau first time, rasa macam dah kenal lama kan..

    ReplyDelete
  7. ni yg jeles ni...saya drp hari tu kata nak jumpa si fiza ni, tak jumpa2 lagi, akak dulu dpt jumpa dia...hehe...

    ReplyDelete
  8. Bestnya..dari alama maya ke alam nyata.....semoga ikatan persahabatan terus berkekalan....

    ReplyDelete
  9. best nyer kak...jumpa kawan blogger...... lepas nie lebih akrab ler.....

    ReplyDelete
  10. Kakak santek. Nanti kita jumpa lagi yer ☺☺

    ReplyDelete
  11. mmg comel molek orgnya..fiza rahman..k'zila pun ape kurangnya :))

    ReplyDelete
  12. wah best jumpa kak fiza tuh...kecik molek jer kan kak fiza ni

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang