Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 27, 2013

Pengenalan xtvti cuti sekolah

Lama tak bersiaran maalumler cutikan..
maafkanlah akak yang lama tak datang ke blog kawan-kawan...
Insyaallah akan diusahakan sedaya upaya akak...
Layan cerita pendek pengenalan xtvt cuti sekolah anak-anak..
 
Cuti Sekolah mestilah ada xtvtkan, kot idak boring...
Ikutkan hati akak nak ambil cuti khamis dan jumaat..
tapi bos tak bagi dapatlah cuti hari isnin dan selasa..
oklah dari tak dapatkan...
Keluarkan peluh dengan xtvt sukan orang kampung
 masa Mini Olympic Genius Aulad
di Padang Semarak Taman Wetland Putrajaya...
Cuti-cuti Malaysia di Bukit Fraser, Pahang...
 Tengok wayang cerita Croods dengan Naufal di Alamanda
 
Alamak sangat sibuk... ampun....

12 comments:

  1. wahhh..akak pun pergi Fraser's Hill jugak? rindu betul nak ke sane lagi wpun kt sane xde ape. yg bestnya sbb cuaca kt sana wpun ada matahari tapi sejuk nyaman je kan

    ReplyDelete
  2. sonok lah anak2 sebab banyak xtvt..
    saya x gi mana2 pon~

    ReplyDelete
  3. best tak kak cite ni.. org kate best.. nak g tgk.. tapi x de geng.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Seronok la bawa budak-budak pergi jalan-jalan, tak duduk kat rumah ja. Ayah saya tak cuti pun, kesian adik-adik duk rumah ja. Hehe

    ReplyDelete
  5. hakakkkk... bestnye kak gi bukit freser...
    eh.. syok gak kalau bawa anak2 gi tengok wayang cuti sekolah ni kan.. dah kerja tak sempat nak holiday.. :D

    ReplyDelete
  6. hai akak...citer croods tu ramai btul org duk layan kan...best dik ya berrcuti kan...

    ReplyDelete
  7. hii seronoknye cuti2 dia dan anak2 :)

    ReplyDelete
  8. nak ajak hubby tgk wayang ni jgkla cam besh je...

    ReplyDelete
  9. Best ke movie tu zila... boleh gak akak bawa anak pi tengok ?

    ReplyDelete
  10. best nyer musim cuti...mcm2 benda boleh buat.....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang