Nuffnang saya

Followers

Friday, March 22, 2013

Cuti sekolah minggu depan

Bila anak cuti sekolah, makpun mohon cuti juga..
Tapi tak bolehler sampai seminggu, cukuplah dua hari...
Masalahnya belum ada perancangan nak kemana lagi...
Mungkin balik kampunglah macam biasa..
Lepastu puas pusing  Ipoh, Bota dan Sitiawan...
Hotel guna groupon tu bukan cuti sekolah kali ini
tapi cuti sekolah bulan Mei punya..
Sebenarnya cuti dua harini secara tak sengaja..
Kot idak akak tak dapat cuti sebab ada
orang lain dah mohon seminggu..
Sekali dia batalkan cutitu bolehler akak cuti...
Harap masa bercuti nantipun akak dapat melawat blog korang..
sebab sekarangni suami akak dah beli satu Note book baru...
Kalau suruh pakai tab memang tak bolehler....
Kepada yang bercuti macam akak selamat bercuti....
Bawalah kami berjalan wahai ayah....
Lari jauh-jauh...

22 comments:

  1. anak cuti mak pon cuti yek..hehe..time nilah nk togeder2 kan..hehe

    ReplyDelete
  2. eh samalah kita
    saya pun amek cuti senin dan selasa
    igt nak bawak anak2 mandi sungai
    piknik goreng naget dan bihun
    jimat belanja ;)
    takpun bawak naik komuter @ lrt pusing2 kl..dr hujung smpi hujung stesen
    hehe

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti panjang kak!
    saya x amik cuti pun sbb awal2 bulan aritu dah amik cuti.
    mungkin esok dan lusa bawa anak2 ke PD je :)

    ReplyDelete
  4. Bermula cuti sekolah...hehehe..selamat bersama keluarga..g jalan-jalan..shopping..hehe

    ReplyDelete
  5. KA tak bercuti kemana2 pun tp ttp seronok bila anak2 cuti.. rehat sikit hehehe

    ReplyDelete
  6. nak bercuti ke mana tu wahai ibu?

    ReplyDelete
  7. adeh hai~ zura pon x de plan ape2 lagi.. kesian jugak kat anak2 kan~

    ReplyDelete
  8. pd yg ada anak2 yg dah bersekolah time cuti sekolah benda yg paling ditunggu2 kan..anak2 pun sure pujuk parents nak jalan2 tak kisah ler walau dekat pun..

    slmt bercuti..

    ReplyDelete
  9. selamat bercuti....

    p/s:saya cuba komen boleh je...ada ketika2 kot tak leh komen kat blog saya...maaf ye...

    ReplyDelete
  10. kalau kat opis mesti ramai yg cuti seminggu..bawak anak2 jalan2..

    ReplyDelete
  11. salam kenal...
    kalau bercuti memang ditunggu-tunggu.
    apa lagi jom lah....hehehehh

    ReplyDelete
  12. bestnye la cuti sekolah....cuti kerja tak dak ka...hehe

    ReplyDelete
  13. untungnyaa budak2 sekolah cuti.. yang sy ni bertungkus lumus nak exam.. huaaaaaaaaaaa....

    CRV blkg tu kereta akk ke?? hehe

    ReplyDelete
  14. requst dgn lagu kaka tu yg mahai. selamat bercuti!

    ReplyDelete
  15. Jom...
    Kita sama sama pergi beecuti... Rasa best bila ingatkan akan pergi jauh dari hiruk pikuk kota...hehe.. Selamat jalan ye..

    ReplyDelete
  16. waah.. bestnyaa.. haruslah kan. hargai masa kualiti bsame anak2 ^_^

    ReplyDelete
  17. Hai,nk ke mana tu anak manis berdua?...eheheh!sy pn samala ni,kak..tgh mrangka2 cuti ni nk ke mana n buat ape:)

    ReplyDelete
  18. Cho tu kakak, kan, kalau cakap orang perak? :)
    Area kita sama la. Cuma sebelum ni Yati dok Seri Iskandar, tapi dah 3 bulan baru pindah Lumut. :)

    ReplyDelete
  19. Ada anak dh sekolah gitu la kan, diorg cuti, terasa 1 kewajipan utk bw diorg jalan2x.. blk kg pun jd la.

    ReplyDelete
  20. Bestnyer cuti.
    Saya belum berkesempatan nak bercuti bawa ank jalanjalan

    ReplyDelete
  21. wah saat yang ditunggu2 oleh mak & anak = School Holiday

    yeepi!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang