Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 6, 2013

Wordless Wednesday ~ Pemanah Cinta

Hari Rabu adalah hari kegemaran akak dalam berblog(boleh!!!)
Sebab tak perlu banyak berkata-kata....
Biarkan gambar menceritakan segalanya...
 
Kalau hari khamis akak suka gi blog Lieya Latif
sebab ada thursday ~ random photos...
Teringin nak buat entry sebegitu tapi tak banyak gambar...
Inilah pemanah muda kita...Pemanah Cinta....
Sanggup dia mintak pada ayah dia belikan panahni...
Ayah dia layanler pulak, payah ayah nak layan kalau nak beli bukan-bukanni... ...
Lepastu dia boleh cakap "takder kudaler  ayah"...
Kalau cerita 'Brave' tu dia memanah naik kuda tau....
Azalia memang suka permainan budak lelaki...

Alamak dah tak macam wordless pulak...


43 comments:

  1. baguslah kalau ada minat nak memanah. dulu masa sek men saya wakil sek dan negeri melaka :)

    ReplyDelete
  2. jgn terpanah bontot mama sudahlah yer..hehehe

    ReplyDelete
  3. gegirl pun pandai memanah erkkk... hehe

    ReplyDelete
  4. Wow nak jadik pemanah negara ke? Heheh

    ReplyDelete
  5. hehehe, betul sayang, mana cukup korum kalau tak de kuda.. :)

    ReplyDelete
  6. hahahha.. risau dok tengah berjalan nanti dia panah bontot :)

    ReplyDelete
  7. Nanti ayah belikan kuda kepang. :)

    ReplyDelete
  8. wahhhh!!!
    asah dari kecil skill tu sis...
    mana tau leh wakil malaysia dlm acara memanah dah dewasa nanti....

    ReplyDelete
  9. lepas nie...minta ayah belikan kuda pula he heee....

    ReplyDelete
  10. Orang kalau dah biasa tulis panjang, nak wordless macam kaku je entry...hahaha

    ReplyDelete
  11. salam kenal... tq sudi ke blog akak... :)

    bakal pemanah negara ni...hehe

    ReplyDelete
  12. Kena belikan kuda ni kak...hehehe...

    Azalia nak panah sapa ni ☺☺

    ReplyDelete
  13. Memanah dah jadi sukan masa kini. Anak perempuan pun boleh main Zila.

    ReplyDelete
  14. ooo...ni sebab citer brave la ni ek..huhu

    ReplyDelete
  15. eheheh.. pandai dia mintak kuda plak ye kak...

    ReplyDelete
  16. hai...bakal wakil negara ni dalam acara memanah...hehe untung le mak dia...glemer!

    ReplyDelete
  17. aminnnnnnnnn saya doakan aje kak ! ;)

    ReplyDelete
  18. Ros ni tak pernah buat pun wordless wednesday ke ape ke.. main hentam saja.. hihihi

    ReplyDelete
  19. nak panah sapa tu yer..hihi hati2 main

    ReplyDelete
  20. hehehe.. bagus~ lepas nih boleh ajar dia memanah bebetol.. permainan yang bagus tuh~

    ReplyDelete
  21. nanti mitak kuda plak ye..mmg ada girl yg suka mainan boy.sgt comel..:)

    ReplyDelete
  22. kalau beli kat anak saya, kena beli 4 sebab sure berebut hehehe

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum....emmm tersenyum girang bila hajat tertunai.. ^__^

    ReplyDelete
  24. hehehe....bijak...bijak...sgt2 peka dgn cerita yg ditontonnya...

    ReplyDelete
  25. ni wordlong wednesday ni...
    hehe siap nak kuda bagai :)

    ReplyDelete
  26. hahhahah wordless ke ni #tangan di dada mata ke atas hehehe

    ReplyDelete
  27. hah pemanah cinta....hahaahah...ni le pemanah cinta yg paling comel lieya penah tgk kak hahaahah...siap le azalia dok prektik memanah kat umah tu kak yeak...takpe kak,mane tau esok2 wakil negara ni kat sukan olimpik...haaa masin mulut aku kang kak hahaahahahahah

    alah kak, kumpul pic byk2 hahaahah leh jek buat entry random photos tu....

    ReplyDelete
  28. sapa lah yg jadi mangsa utk dipanah tu....he3

    ReplyDelete
  29. klo minat baguslah..klo diasah bakat blh maju kedepan.. jd pemanah negara.. lya dlu pon blh wakil sekolah u sukan memanah ni.. nmpk mcm sng, tp susah

    ReplyDelete
  30. klu dia minat pe salahnya.... kene bg support manatau satu ari nanti jadi pemanah negara...glamer u...

    ReplyDelete
  31. Baguslah....ikut sunnah Nabi kita. Mama dia tak join ke?

    ReplyDelete
  32. hihihi...lps nie mtk kuda dr ayah ya.. :P

    ReplyDelete
  33. hahaha..tu kalau panah, kena dahi, confirmed melekat!

    ReplyDelete
  34. panah diaa.. cite brave tu best kan. ngeh ngeh..

    wordsmore pon okay kak.. saya baca. =)

    ReplyDelete
  35. aduh..sakitnya terkena panah... =p sian auntie....

    ReplyDelete
  36. heheh dah tak wordless wednesday dah..hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang