Nuffnang saya

Followers

Wednesday, May 8, 2013

Wordless Wednesday ~ 08052013

Gambar dari dik Ya untuk menghiasi hari rabu dengan kurang kata-kata...
Ini di Kaison Festival City, Setapak...
Oooo nak snap  gambar ibu yerk!!! 
 Cantik gak warna hijau yerk...
Sori dik Ya ini cuma tabung untuk isi duit syiling....
Comel sesangatler tabung kat sini...
Macam-macam rupa...
 
Dua tiga harini sibuk  sikit sebab pasaran saham naik...
Jadi susahler sikit nak berkeliaran di blog kawan-kawan...
Terima kasih atas kunjungan kawan-kawan ke sini....
Sangat menghargainya...
Rasa cam YB baru dilantik lak!!!1
 

29 comments:

  1. Takpe.. Saya sedia sabar menanti yg melawat kawasan hihihi

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tabung ker?? saboo jerlah...

    ReplyDelete
  3. suka kaison dengan daiso...best2 barang2 dia

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik.. jgn lupa follow jg ye..insyaAllah HV boleh bagi special price.. =)

    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. suke gak datang kl festival city ni. best la jugak. jemu asyik pi jusco jek..tp kat sini paking sempit la..

    ReplyDelete
  8. Tak per kak, take your time. Nanti jgn lupa melawat kawasan saya.

    Cantik plak tabung tu ☺☺

    ReplyDelete
  9. its okayh kak...paham2..sbb falsya pun sibuk sgt2 skang nie..hehhe..

    falsya tahun 83..spm tahun 2000..;D

    ReplyDelete
  10. Betullah Zila kan ke baru pelas PRU memang busy hihi... tak apa kami faham.

    ReplyDelete
  11. erm, xder byk cerita pon xper, janji update kan kak.. hehe

    ReplyDelete
  12. tabung rupanya.. cute hijau! :)

    ReplyDelete
  13. pasaran saham naik or saham akk tgh naik? ekekeke

    ReplyDelete
  14. Boleh tak bila2 free, tulis satu entri tentang apa yg mengganggu pasaran saham & adakah benar saham itu semata mata speculative market?

    TQ

    ReplyDelete
  15. waahhh.. skrg memang harga saham naik ek kak?

    ReplyDelete
  16. Cantik tabungnya..tuh.. Rajin2 menabung yer dik.. :)

    ReplyDelete
  17. canteknye tabung.. tak beli ke kak.. betul lawa.. cam nak cari gak camtu.. kat ner ye..

    ReplyDelete
  18. akak. saya punnn nakk satuu... hehehe.. jeles dgn dik ya. tapi kalau betul kamera ada kaler2 macam tu, saya akan kumpul duit beli satu. COMEL. hehe.

    ReplyDelete
  19. comel plak tabung tu...ingatkan kamera betul...

    ReplyDelete
  20. heheh.igtkan kamera budak2 punya.. comel la plok

    ReplyDelete
  21. zila..hijau memng menawan dan mendamaikan...

    ReplyDelete
  22. nak wat camne ... byk masalah negara perlu diuruskan . heheheeee

    ReplyDelete
  23. mggu lepas aku p kl fes, lupa nak carik kaison ni....

    ReplyDelete
  24. Wah wah comelnya tabung tu..ingat kamera betoi…

    ReplyDelete
  25. ingatkan kamera macam polaroid tu..

    ReplyDelete
  26. eheheh!!camera girl pn bkn main lg posing nya tu.k'zila :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang