Nuffnang saya

Followers

Thursday, May 9, 2013

Iron Man 3 di Festival City

Cerita sehari sebelum pilihanraya...
Sebabkan akak mengundi di Gombak maka ambil
keputusan nak tidur di rumah nenek.
Kalau dah kat sana mestilah singgah di Festival City...
Layan cerita Iron Man 3 di MBO sebab takder cerita kartun...
 
Iron Man pun Iron Manlerkan...
Rupanya anak akak boleh pulak tengok cerita cam gini..
Lain kali bolehlahkan....
Gambar depan posterjerlah...
Apalah rupanya aksi budak berduani....
Bertahan dik Ya bertahan....
Mahal juga tiket nak tengok Iron Man 3 nikan...
Akak tak nak review ceritani sebab ramai yang dah buatkan....
Keseluruhan kami sekeluarga enjoy dengan ceritani...

19 comments:

  1. sy xtgk lg iron man 3.sedih kan.hehe

    ReplyDelete
  2. Best kan kak? Hihi
    Best sgt!
    Brape rm tiketnya tu?
    Kami p aritu tiket rm12 gsc ioi

    ReplyDelete
  3. sgt best rase mcm nak repeat lagi je tp husband falsya jenis bukan mcm tuh..paling kuat pun die kate nnt die download...hehehe

    ReplyDelete
  4. anak2 akak pun sibuk sgt nak tgk. cuma kami belum berkesempatan nak pegi

    ReplyDelete
  5. Uwaaaaaaaaaaaa!!
    Ina pon nk tgk cite ni kak..
    Tp em x mo bwk..
    Sejak pindah umah ni dia asyik ngesahkan umah jer..
    Sobsssssssssss!!
    Sadis!!!

    ReplyDelete
  6. anak2 pun ajak nani pegi.. tapi fiyya lom boleh masuk panggung.. sound system dia to loud.. kesian fiyya nanti..

    ReplyDelete
  7. salam akak,.wah dah tgk eh..intan x berkesempatan lgi nak g tgk..mungkin weekend ni..sebelum ni asyik sibuk je dengan perkara lain….adeh penat…huhuh

    ReplyDelete
  8. saya takde kesempatan lagi nak tgk wayang...in fact, dah lama tak tgk...last tgk cerita The Hobbit..;)

    ReplyDelete
  9. syoknye dapat tengok wayang~
    zura x pernah gi tengok wayang.. hehehehe

    ReplyDelete
  10. enjoy sakan anak brdua tu......mesti bestkan cerita tu.

    ReplyDelete
  11. wah...bestnya sekali sekala tengok wayang nie...kan...?

    ReplyDelete
  12. saya lagi best..tak penah tengok pun cite Ironman 1/2/3 ni...hehe

    ReplyDelete
  13. assalam cho
    tak penah layan movie kat festival ni tp cadang2 nak jg tgk minggu ni dgn anak2 kat wangsa walk je
    ramai yg ckp best kan

    ReplyDelete
  14. nk kt kn iron man 3, iron man 1 pon sy x tgk lg hehehehe

    ReplyDelete
  15. setiap cite baru mesti akak dan anak2 tak miss kan.. :)

    ReplyDelete
  16. ramai yg kata best...bila la dpt jengah cinema ni..hehe

    ReplyDelete
  17. sob sob..ada anak kecik payah gi wayang....

    jeles ni jeles..

    ReplyDelete
  18. dh lama x ke festival city,kak :(

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang