Nuffnang saya

Followers

Thursday, May 9, 2013

Tanpa Tajuk

Hari yang sangat letih...
Entah apa yang akak fikirkan buatkan hati akak berdebar-debar..
Akhirnya walaupun ada gambar akak tak tahu nak bercerita pasal apa...
Nak bubuh tajukpun tak tahu jadilah tajuk "Tanpa Tajuk"...
 
Nasib harini khamiskan seronoklah juga sebab esok dah jumaat..
Mood nak kurangkan berat badan masih tidak mampu dilaksanakan..
Nak kurangkan 1 kg pun punyalah azab,
padahal akak WAJIB kurangkan berat lebih dari 20 kg...
Maknanya akak kena buang seberat Azalia sebab
Azalia sekarangni pun baru 18kg...
Oh TIDAKKKKKKKKKK.....
Patutlah  takder idea bagai mesti
fikiran akak melayang fikirkan badanni...
Kalau zaman dulu ginilah keadaan gambarnya....
Ini gambar tahun 60-an...
Ini tak lama sangat...
Gambar tahun 80-an kot...
Ini dah moden sikit...
Tapi ini muka budak tak mandi lagi....
Gambar sebelum akak pergi mengundi....

13 comments:

  1. amboi..pandai akak edit gmbr...

    #haihhhh saya lg la..no idea nk update apa ni..huhuh

    ReplyDelete
  2. amboii.. panjang bendera belakang tu.. hehee.. akak xde tajuk.. Queen lg la xde mood.. entri pun tajuk no mood.. hehehe

    ReplyDelete
  3. sama la kak cho. taktau dah nak tulis apa lagi..huhu..

    ReplyDelete
  4. amboiii nape tiba tiba je kena kurangkan berat. sama la dgn saya. kena buang 15 kg baru cun. ha ha ha.

    cayuk cayuk. musti boleh tu. usaha tangga kejayaan..jom sesama kita buang berat yg berlebihan tu.

    ReplyDelete
  5. amboiii nape tiba tiba je kena kurangkan berat. sama la dgn saya. kena buang 15 kg baru cun. ha ha ha.

    cayuk cayuk. musti boleh tu. usaha tangga kejayaan..jom sesama kita buang berat yg berlebihan tu.

    ReplyDelete
  6. Akak edit guna ipiccy.com jer.. sebab senang...

    ReplyDelete
  7. senang ye,kak guna ipiccy tu?comel n manis anak dara berdua ni :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang