Nuffnang saya

Followers

Monday, May 13, 2013

Kellog's Special K chocolatey bars

Kononnya nak membataskan diri makan coklat...
Akak mencuba Kellog's Special K chocolatey Bars rasa rasberi...
Jawapannya SEDAP sesangat... dan kemaruk...
Tak guna jugakan....
 kalorinyer rendah dari 100 tapi kalau makan banyak kali....
Jawapannya adalah HANCUR....
 
Akak kagum dengan ketabahan rakan blog akak yang berdiet...
Memang kena tabik kat diaorang...
Kekuatan dan semangat yang kental mereka amat dikagumi...
 Yang penting sedapkan...
Yang penting rendah kalori....
Yang penting ada coklat....
Secara keseluruhannya bendani sedap, rendah kalori dan ada coklat.
Yang penting sekali ialah lepas makan coklat barni rasa sangat kenyang....

21 comments:

  1. kat mana beli ni kak cho? tak pernah nengok pun. rasanya amie kena beli ini jugak. asik makan sneakers picnic je..manis beno

    ReplyDelete
  2. Hmm..sedap plak nengoknyaa..

    ReplyDelete
  3. dan yg penting enjoyyyy,........hehehe....

    xpernah cuba..nmpk sedap stg..nk kena p cari jugaklh.....

    ReplyDelete
  4. mkn trus kenyang mmg sesuai wat diet .saya mmg sentiasa kurus ... heheheee

    ReplyDelete
  5. sy mula2 memang langgar juga diet sy.. tapi now Alhamdulillah dah terbiase tak makan malam dan jaga permakanan sy...

    ehem, tengok chocolate tu nampak sodap la pula.. waduh2

    ReplyDelete
  6. tak pernah lak try yg nie.. ada masa nati leh lah try.. nmpk mcm sedap.. tp lau brand kelogg nie mmg sedap lah kan..

    ReplyDelete
  7. Hi Cho Zila, I suka ni, bila tengok TV....boleh habis tiga sekali.
    You have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum sis:)

    ermmm..yummy..memang nampak sedap!
    Leh cuba cari gak lepas ni..:)

    ReplyDelete
  9. tak pernh try tp rasa nak cri gak..kih2..

    ReplyDelete
  10. Sedap ke kak? Alamak tergoda plak bace testimoni akak nih...nanti lieya nak cari laa...buat stok dlm henbeg heheheeh....

    Lieya sejak diet ni jarang dah mkn coklat...berani makan pun coklat brand sugarless sebb karbo rendah gilerr....

    ReplyDelete
  11. nmpk sedap jea kak..nnti nak try belilah..nyum nyumm

    ReplyDelete
  12. kak, saya pun makan jugak kellogs special K bar ni...:-)

    ReplyDelete
  13. Ada pernah dengar dan tengok cereal cenggitu...... Bagus tu kalau nk diet masalahnya mcm okje ni..... Boleh ke? Huhu

    ReplyDelete
  14. tak pernah nampak pun kellog buat coklat juga

    kat 7 e ada ke?

    teringin juga nak cr hihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang