Nuffnang saya

Followers

Monday, May 27, 2013

Berehat seketika

Sori guna tab,entry celaru sikit....
Seronoknya kalau dapat begini selalu,berehat seketika......
Layan budak-budak cuti sekolah......
Kat Kualam Lumpurjer
Macam biasa layan mi segera....

Posing dulu....

Kkk

23 comments:

  1. best cuti2 ye
    kita masih di sini jg tak kemana2 he hee

    ReplyDelete
  2. asalkan dpt coti, dok hotel...
    tak kisah ler mana pun...
    tetapppppppp best!

    ReplyDelete
  3. mee segera adalah makanan rutin kalau dok hotel...hik.hik.hik.....

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dpt bercuti...arghh..nk cuti jgk :-)

    ReplyDelete
  5. Kalau sejuk dan lapar dapat maggi pun dah tak kisah:)

    ReplyDelete
  6. at least akak dah berjalan haa bawak budak2 ni ...lieya jek berhutang lagi ni kak....seb baik laa dieorg ni jenis tak menuntut...beli mainan tutup laa mulut wakkaakakak

    aktiviti wajib kak mkn megi dlm bilik hotel hehehe lieya selalu buat tuuu

    ReplyDelete
  7. trgin plak bila tgk air kotak tu..huhu

    ReplyDelete
  8. lepak kt hotel mana tuh kak? msti syok kan... tak kisah la tak cuti jauh2 pun kan..jnji luangkn masa ngn anak2 n dpt jln2 ngn diaorng

    ReplyDelete
  9. Bestnya..ada jgkla cuti ke hotel..kami cuti ni blk kg je sbb sepupu kawin..mggu seterusnya duk rmh layan movie..lgpun last week dah ke cameron..x brp gemo cuti msia time skol holiday..crowded...makanya decide cuti2 awl...anak sek tadika xpe lg..sek ren dah x bole la..huhu

    ReplyDelete
  10. bestnya kak cuti2 Malaysia....saya sukaaaaa......kat mana pun tak kesah asalkan bercuti jalan2...hihihiii...

    ReplyDelete
  11. kat mane pun lokasinya.. asal ianya menggembirakan hati insan2 tersayang.. :D

    ReplyDelete
  12. Kuala Lumpur ke kat mana ke asal boleh lepaking kat hotel keluar dari rumah kejap.

    ReplyDelete
  13. anak2 memang suka duk hotel kan~

    ReplyDelete
  14. wahhhberjalan aje budak berdua ni yek..

    ReplyDelete
  15. layan meggie pun kalau tgh lapo memang sedap kan...=)

    ReplyDelete
  16. Hehe....saya pun suka berehat walaupun di kl jeeee....
    Amik udara lain selian rumah kan..hehe

    ReplyDelete
  17. kat kl lagi la , macam - macam tpt percutian ado . siap bawa extension lagi tuh . nape tak tapau ajer ... heheheee

    ReplyDelete
  18. bestnyaa dpt cuti macam nie
    huhuhu
    saya x kemana2 pun kak ..
    duk rumah melayan anak2
    budget nak jalan x der huhuh

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang