Nuffnang saya

Followers

Tuesday, May 14, 2013

Bahan Untuk Mengajar Anak Membaca Bahasa Inggeris

Terima kasih untuk MAMAHOMESCHOOL  memperkenalkan laman web yang sangat berharga iaitu :-  http://www.progressivephonics.com/Di sini kita boleh di download buku untuk rujukan dah jimat duit kitakan.. Walaupun Atikah dan Azalia dah boleh membaca dalam bahasa Inggeris masih berbaloi akak jumpa linkni.
Kalau ada anak yang baru mula belajar membaca digalakkan untuk melihat laman web ini...
Boleh download buku phonic... jomlah...
 
Sori entry pendek sebab sibuk sikit .... 

12 comments:

  1. Info yg berguna nie,Insya Allah nak buka bila ada masa nanti.

    ReplyDelete
  2. Goog info lah kak Zila..leh la JM download tuk adik yang darjah 4 tu..ehh.sesuai ker heee

    ReplyDelete
  3. Thanks kak. Nak download lah nnt.

    ReplyDelete
  4. ni bukan setakat budak2 je boleh belajar.. parents pun boleh ni.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. thanks kak sharing.sgt berguna tuk saya...

    ReplyDelete
  6. hmmm..klau kt rumah saya tu, x bole la nk bukak lappy kejap. mesti bambam mengaco. so, kalau c kakak nak study, terpaksalah soh dia dok dlm bilik

    ReplyDelete
  7. bagus info nie kak.... panduan utk rakan blogger yg lain....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang