Nuffnang saya

Followers

Wednesday, May 22, 2013

Akak cuti panjang

Masih tak sempat berkunjung ke blog kawan-kawan lagi akak bercuti lagi...
Tak kemana cuma balik kampong lama sikit...
Insyaallah akak akan berkunjung ke blog kawan-kawan
sebab akak akan bawak YES balik sekali...
Beli kad di Vietnam tapi tak sempat nak ke Pejabat Pos...
Sangat kreatif kadnyer, berlambak jual tepi  jalan...
Harga sangat murah... tak teringat nak beli banyak..
Dalam banyak barang yang dibawa pulang, kad inilah kegemaran anak-anak..
Siap kata kenapa ibu tak beli banyak nak bagi kawan-kawan...
Alahai tak teringat langsung....

21 comments:

  1. Lawa n unik kad tu.. Bestnya balik kg lama...

    ReplyDelete
  2. sooo nice la card tu.. wahhh terujap.. selalu tengok benda2 camni kat video klip lagu2 jepun ni.. ngat tak wujud kad2 camni.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. object menenggek tuh yg special kot ...

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti kak zila cuti sekolah kan :-)

    ReplyDelete
  5. mmg cantik kad 3d tuh kak, kalu kt malaysia berapa la harga nyer kan

    ReplyDelete
  6. cantik kad tu kan... *suka*

    ReplyDelete
  7. a'a la.. cantik!!
    jeles la dgn akak.. cuti lama.. huhuhu nak cuti jugaaaa

    ReplyDelete
  8. cantiknya kak cho..tak pernah jumpa lak waktu kat sana

    ReplyDelete
  9. cantik la.kreatif btol.kalau kat mesia ni mesti mahal dah ni..hehe

    ReplyDelete
  10. Salam kak..lama x singgah ni..wow,bestnya akak gi holiday vietnam..best2..salah satu wishlist saya ni..
    Kad tu cantik la kak..

    ReplyDelete
  11. org sana mmg kreatif..penanda buku pn cantik2.....

    ReplyDelete
  12. unik n cantik sgt nampak kad tu..memang kreatif la org sana...

    selamat bercuti yek akak..moga enjoy kat kampong tu...=)

    ReplyDelete
  13. lame nye tak singgah sini..sihat tak??? rindunye nak bace cerita dari sini....

    ReplyDelete
  14. Betullah memang berbaloi cantik CZ!

    ReplyDelete
  15. Memang cantik lah kad tu kak. Kak...YES tu apa?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang