Nuffnang saya

Followers

Monday, May 6, 2013

Sylavanian Families

Gambar pergi mengundi tak dapat di'transfer' sebab tak bawak kabel..
Keputusan pilihanraya sudahpun diumumkan...
Kepada siapa yang menang lakukan sesuatu yang boleh membawa manfaat.
Jadikan kemenagan ini suatu amanah yang mesti dijaga...
Kemenangan bukan untuk bermegah tapi satu tanggungjawab  yang berat..
Semoga Malaysia akan bertambah aman dan damai...

Jom layan kisah anak-anak yang suka berangankan!!!
Selepas proposal untuk memiliki 'baby alive' tidak berjaya...
Mencuba untuk memiliki keluarga Sylavanianni pulak...
Ha.. ha... adaker patut rumah kita lagi kecik dari rumah dak Sylavaniantu tau...
Tak boleh yang besartu yang kecikni boleh... 
Kalau korang adaler mainan ini, pening kepala ibu nak kemasnya nanti...
Tapi sangat cute mainan ni...
Adaker orang yang belinyerkan... 
Ramai juga yang berminat dengan Sylavanian Familiesni rupanya...

10 comments:

  1. Kat mana ni? Lawanya... Mokcik pun suka ni..

    ReplyDelete
  2. mesti ada jugak yang beli tu kak...cuti sangat, gegirl2 mesti suka tu

    ReplyDelete
  3. kat mana ni kak?

    comelnya!

    sy yg dah besar ni pon boleh jd giler kat tempat comel2 mcm ni. hihihi


    ReplyDelete
  4. kat ne ni kak.. kyra pun suka menan2 rmh ni..dah 3 bijik 'home sweet home" dia beli..huhu

    ReplyDelete
  5. psss::: mestilah di Toys r Us... yangni di Empire Subang... Toys r Us kat sinipun best gak...

    ReplyDelete
  6. kalu dapay buat koleksi.... jenuh nak menyusunnya kak.....

    ReplyDelete
  7. budak budak cam tu la. x sampai ati nak beli sbb mahal sgt. lebih baik beli apa yg patut.

    ReplyDelete
  8. wah.. saya suukeee... tapi tak suke jugak sebab nanti semak rumah. haha.. ade ke yg beli yg besar tu...... mahal tak?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang