Nuffnang saya

Followers

Friday, May 3, 2013

Merahnyer Mak Ngah

SAMBUNGAN ::: Kisah selepas majlis perkahwinan sabtu lepas...
Kenduri di Klang jadi dalam perjalanan balik hajat hati
nak singgah ke Subang Parade...
Tapi terlajak sudah ke Empire sebab tengok parking
Subang Parade sudah penuh da!!!..
Jom tengok gambar yang sempat diambil di situ...

Kisahnyer anak ibu yang bersemangat waja
nak bergambar ngan orang merahtu...
Yang ibunya pulak punyalah malas nak naik tangga...
Azaliapun sebab nak juga bergambar...
naik tangga dan ambil gambar sendiri..
tapi taujerlah mesti tak jadi ..
terharulah pulak si ibu menengok usaha diatu...
Terpaksalah ibunya gagah memanjat tangga...
Gembiralah hati si anak...
Impiannyer nak bergambar ngan orang merah terlaksana..
Layan gambar Azaliani....
Ibu cakap kat sini dahler dik Ya...
Tak nak, kita nak bergambar dekat-dekat boleh tak!!!!
Sabojerlerkan, selalu ibu dia yang sibuk suruh bergambar..
sekali anak nak bergambar ibu pulak yang malas...
Gitulah kisah ibu dan anak... 

25 comments:

  1. pandai posing Azalia..comel plak tu.

    ReplyDelete
  2. salam jumaat kak cho..ala comelnya posing!

    ReplyDelete
  3. sama je posing ngan patung tuh...cute..;D

    ReplyDelete
  4. Merah tul patung tu
    . Patutla adik tertarik..

    ReplyDelete
  5. Patung merah tu kan kak, kat golkos morib ada 1. Saya pun ada amik gmbr dgn yg kt golkos tu hihi
    Sejibik sejibun patungnya

    ReplyDelete
  6. Anak2 ni ada je idea comel dia org kan...

    ReplyDelete
  7. patung apa tu? awat merah sangat? hehe

    ReplyDelete
  8. tu patung maskot utk apa tu sis...
    jakun kannnn :D

    ReplyDelete
  9. haaa..baru teringat, kt gold coast pun ada patung camni. ni kalau bambam tgk, sure dia takut. heheeh

    ReplyDelete
  10. ha'a lah merahnya...cute je posing sebelah org merah tu :-)

    ReplyDelete
  11. ye la zila..memang merah sangat

    ReplyDelete
  12. comey azalia berbaju kurung...

    ReplyDelete
  13. Salam.Gelak atie baca n3 ni..bersunguh2 nk bergambar ngan org merah ya.. :)

    ReplyDelete
  14. entah kenapa, saya tak berapa gemar gi empire subang tu...:)

    ReplyDelete
  15. patung org merah.. klu anak2 ayu takut tuu..

    ReplyDelete
  16. hehe...tak takut eh azalia...
    kalau auntie la kan..tatuttttt... =p

    ReplyDelete
  17. Ingankan sapa lah yg merah tadi ☺☺

    ReplyDelete
  18. memang merah la sesangat... pandai tiru gaya patung tu ye...

    ReplyDelete
  19. alamak..merahnye,,gerun palk sy tgk,eheheh!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang