Nuffnang saya

Followers

Thursday, May 2, 2013

Bergambar sakan di majlis orang kahwin

SAMBUNGAN :::: sebenarnya kisah di bawah
adalah sambungan kisah kami ke majlis perkahwinan anak kepada kawan suami...
Masa mula sampai majlis orang kahwin ini hati akak berbunga-bunga...
Seronokler hatikan tengok banyak tempat boleh bergambar...
Perkahwinan yang penuh dengan bunga-bunga.. macam dalam taman...
Lepas isi perut, maka akak mintak model tak berbayar akak berposing...
Saksikanlah, model yang kurang memberi kerjasama haritu... 
Alamak cantiknyer... kalau ada kamera canggih alangkah!!!!
Penuh dengan bunga-bungaan...
Candies buffetnyerpun boleh amek sendiri.. best weh... 
Makanan disediakan haritupun sedap.
Pemanis mulutpun macam-macam, memang bahagialah...... 
Kita dapat gula-gula.... 
Pelamin pun cantik juga penuh bunga lagi... 
Azalia dah mula bersuara, dahler ibu ramai orang tengoktu...
Ok.. ok kita bergambar ngan kek comel dulu...
Ni yang last Dik Ya, comel sesangat sudutni takkan tak nak bergambar...
Macam-macam cara sekarangnikan orang menghias... 
Pelamin ini hiasan untuk  kedai majlis perkahwinan di tingkat  bawah...
Yang sebelah atasnya adalah dewan...
Kalau ada yang mencari dewan untuk majlis perkahwinan bolehlah datang sini...

Inilah tempat berlangsungnya majlis perkahwinan tersebut..
Akak ngan suamipun baru tahu yang tempatni ada dewan..
Dewanni berhadapan dengan DEMC, Specialist Hospital Sek 14
 atau  Belakang LORENZO Shah Alam.

22 comments:

  1. haah~ cantek betol hiasan dewan tuh..
    penuh ngan bunga2~

    ReplyDelete
  2. cantik betul tema perkhawinan..penuh bunga..romantik sgt

    ReplyDelete
  3. Memang cantik lah zila sebab dgn bunga.... Like flowers ;-)

    ReplyDelete
  4. cantiknya..dorang guna bunga plastik ke bunga segar

    Mana gambar pengantin akak?

    ReplyDelete
  5. serius mmg cantik sgt. kalau ayu pun sure tak lepas kamera ni nak amik gambar.

    ReplyDelete
  6. cantiknya pelamin dia..sweet je kaler..

    ReplyDelete
  7. cantiknya decoration memang macam dalam taman....banyak bunga!

    ReplyDelete
  8. Salam Cho..mmg cantik pelamin & dekorasinya...camna tak geram nk bergambarkn?:)

    ReplyDelete
  9. Canteknyaaaaa!!!!!
    Ala ala garden ek

    ReplyDelete
  10. memang cantiknya cho..romantik gitu

    ReplyDelete
  11. assalam cho
    tempat cantik mestilah kita posink sakan sama can kita jg he hee
    siap naik pelamin posink kan, sampai adik akak selalu ckp mseti punya ha haa

    ReplyDelete
  12. Pelamin tu meriah betul dengan bunga2...

    ReplyDelete
  13. meriah nya.... cantik hiasan dewan tu..... penuh bunga bunga....

    ReplyDelete
  14. Cantiknye pelamin..penuh dengan bunga²..

    ReplyDelete
  15. kalau x silap dewan ni masih baru lagi. dulu pegi mmg xde dewan ni. cantiknye deco2. fresh flowers gitu :)

    ReplyDelete
  16. memang cantiklah penuh bunga2...

    ReplyDelete
  17. pandai posing..ni ngalah pengantin ni.hehe

    lawa pelaminnye kak....

    ReplyDelete
  18. alahai kak... akk dtg sini ke? liya pun ada kat sini... pengantin lelaki tu sepupu suami liya ... Ishhh2...

    ReplyDelete
  19. aduuuhhhh,kak..mmg cantik sggh deco nya....:)))

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang