Nuffnang saya

Followers

Wednesday, May 15, 2013

Warna Pilihan Hari Raya 2013

Mood rayaler pulak padahal lama lagikan...
Tahunni akak teringinkan warna hijau emerald macam diperkatakan dalam
hijau-zamrud-warna-pilihan-untuk-fesyen-tahun-2013 
yang juga merujuk ke laman web http://www.pantone.com .

Tiba-tibajer Cho Zila ambil tahu pasal warna dan baju rayani!!!
Macam tak percaya sebab tiap tahun baju raya adalah last minute...
Langsung tak bersedia, pakailah apa adanya...
Mesti ada sebabnyakan!!!
Akak nak terbang ke tempat sesuai beli kain dan baju kurung....
Mestilah berangan dulukan..
Padahal dah sampai sana nanti tengok bajunyer bukan saiz akak...
Takper berangan tak salahkan...
2010

2011
2012

Macam berjanjijerkan baju Atikah dengan sepupunya Naufal setiap kali raya....
Cantikkan warnani...
Akak panggil warna ini hijau PAS...
 

21 comments:

  1. fuh.. fuh.... kalau hijau mcm ni sukalah anak sy tu.. dia fanatik hijau sikit tau.. pantang jumpa hijau senmuanya dikata cantik... tahun ni x beli baju pun lg.. beli siap jer kot...

    ReplyDelete
  2. Salam Cho zila..umah atie pon kaler ijau gak..hijau apple :)

    ReplyDelete
  3. Jangan nanti beli hijau tu dengan polkadot putih udah le...tp cantik jugakkan kalau mcm tu?

    Aina raya tahun ni tak ada plan lagi, tukang jahit asyik sibuk baju org kadang2 baju kak sendiri malam raya baru sibuk nak jahit...sob..sob...

    ReplyDelete
  4. so, tahun ni tema hijau la ye..

    ReplyDelete
  5. haihs..tak menarik lak ijo pas tuu..suka hijau hok satu lagi..hewhew

    ReplyDelete
  6. i lum terpikir lagi kaler raya tahun ni....

    ReplyDelete
  7. ena tak tahulah nak buat warna apa tahun ni.. nak tiru akk boleh tak?? hahaha tergoda lak warna ijo ni...

    ReplyDelete
  8. Cantik gak kak hijau tuu...llieya selame ni main belasah je kak pilih tema kaler x penah survey pun hahahahahh gi kedai tgk cantik terus rembat....

    Skrang dah leh anta tailor kak...lambat2 nanti takut dieorg x mo terima dah...

    ReplyDelete
  9. Haitu pegi jakel nkbeli hijau ni tp tkjd plk nmpk mcm bbdera pas..ekeke

    ReplyDelete
  10. itulah kan kak, cantik hijau emerald tuh... kalu dana panggil hijau petronas hehehe...
    tp 2 ke 3thn lps dh gune kaler nih, thn ni oren+hijau lumut tema kami

    aah lah sepupu2 tuh sama je kaler... comei

    ReplyDelete
  11. sy suka hijau petronas + pink waduhhhhhh

    ReplyDelete
  12. Akak nak pi Bandung ek? hehehehe

    ReplyDelete
  13. jauhnyer akak nak terbang cari baju raya..yg pasti warna hijau tu pun cantik

    ReplyDelete
  14. hikhik... hijau pas tu izan suka! tapi setakat kami kawen 12 thn ni belum pernah lagi kaler hijau jadi warna tema time raya...

    ReplyDelete
  15. cantek lah kak~
    wahhh.. nak gi shopping baju raya eh.
    zura pon dh hantar jahit dah baju raya.. hehehehe

    ReplyDelete
  16. kalau boleh akak cari yg ada polka dot bolat2 putih ...he3...baru comfirm pas....he3

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang