Nuffnang saya

Followers

Thursday, May 16, 2013

AEON Member Day IOI Mall Mei 2013

Harini ada AEON Membar Day tapi tak bersemangat sangat sebab
bajet semua dah lari untuk cuti-cuti ....
Tapi harus pergi juga untuk terapi mata dan minda...
Kalau tak dapat belipun takper janji boleh cuci mata....
 
Seperti yang diketahui harini AEON Member Day adalah di IOI Mall, Puchong
Oleh kerana IOIni antara tempat makan tengahari kalau di pejabat,
maka kena pergilah jugakan....
AEON MEMBER DAY bukan JCard Member lagi tau...

^
^
^
^
Kalau tak sempat harini boleh pergi ke AEON Mahkota  Cheras pulak esok.....
Kalau Fiesta mesti lagi meriahkan.... 

14 comments:

  1. best nye tapi sayang tengah2 bulan ni kak...

    ReplyDelete
  2. Pegi jugak ye kak? :)
    X beli hadiah encik hubby? :)

    ReplyDelete
  3. kalo dulu dekat jer ngan umah saya ioi ni sekarang dah duk perak ni...rindu nak aeon ioi ni...

    ReplyDelete
  4. kalau camnie...memang kena standby duit byk2.......he3

    ReplyDelete
  5. aritu kononnya nak pergi , tapi memeikirkan kerja bannyak betul minggu ni, cancel aje lah.. lagipun hari kerja, payah nak cari pemandu yang free...

    ReplyDelete
  6. bestnya, tetiba rindu kat IOI mall :)

    ReplyDelete
  7. teringat bujang bujang...pantang ada jusco day card,berpusu gak pergi..
    skang ni da kelemauan...nak angkut tecit2 ni meredah orang ramai =0
    argghhhh.....malasssnye...hehe

    ReplyDelete
  8. cuci mata kak.. lau ada yg berkenan.. beli.. hehehe

    ReplyDelete
  9. tak ada card AEON..Kat Jusco dulu pun ntah mana hilang...haha

    ReplyDelete
  10. best2...terapi minda nie...

    ReplyDelete
  11. kita dah lama x pegi AEON Member Day..dlu2 rajin pegi psl nak beli bju2 kyra..la ni kyra dah besar mmg cari bju kt sogo je utk dia..kekekke

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang