Nuffnang saya

Followers

Friday, December 14, 2012

Tesco Bandar Sri Iskandar

Sebelum ke kisah yang selanjutnya ingin akak jelaskan di sini pasal bubur anak lebah entry yang sebelum ini. Takderler anak lebah kat dalam buburtu, namajer.. orang dulu mana ada nama komersialpun. Di tengoknya buburtu rupa anak lebah kot... kalau mak akak buat nanti leh ler akak cerita di sini...

Ini kisah akak bawak 9 orang budak ke Tesco Bandar Sri Iskandar. Dua orang dari 9 bersepupuni kena jaga kedai kooperasi di Sri Iskandar. Sementelah dah ke sana bawak sekali semuanya untuk ambil angin di Tesco. Teringat dulu Sri Iskandarni idakler semaju sekarang rasa macam tak sangkajer, sekarang macam-macam ada..
Jom layanlah aksi 9 orang bersepupuni di tempat mainni.. Tapi dah bajet sorang dua tokenjer.. tupun dah RM18kan..  pandai-pandailer korang...  
Budak kecik sukalah mainni... 
Patutlah cukup token dibagikan .. satu token main ramai-ramai...
Ha.. ni satu token main lagi ramai...
Nasiblah kat sini semua permainan guna satu tokenjer...
Yang penting happy... dapat bonus tambahan lagi.. 
Suka tengok diaorang main.. kelakar.. 
Dik Ya yang mintak nak bergambar ngan Helizani..
9 orang budak  mintak cool blog..
jom kita minum kat rumah opah lagi best...
ha.. ha...

19 comments:

  1. ni bukansetakat budak kecik main, org besar pun ada join.. kat tesco rawang pun ada, kalau pergi, memang ena pun sekali join

    ReplyDelete
  2. meanrik jugak tesco ni ada tempat santai dgn anak2 :)

    ReplyDelete
  3. Larat akak bawak 9 org budak sekaligus. Tapi dah besar2 pandai jaga diri kira okay la.

    Bagus derang ni kalo kongsi token main ramai2. Baru la dpt main semua benda.

    ReplyDelete
  4. Ramainya bawak anak angkat!!! he...he... gambar tukang snap ? tak de?

    ReplyDelete
  5. 9 orang? Saya baru bawa 4 orang pun dah pening kepala..hehehe

    ReplyDelete
  6. ahahah!!!dh besar2 ke bebudak 9 org tu?agaknya klau sy mesti dh meroyan nk mlayan ,ngehehhe!!!tak menahn betul tgk gambor haliza esp dia punya glasses tu,kak..comelll lg budak kt sbelah dia tu,eheheh!!!

    ReplyDelete
  7. kalau ke tesco tempat mainan ni dak ammar tuju laju2 tu hihi

    ReplyDelete
  8. comelnye dik ya...rambut lurus cam anak cine =)

    ReplyDelete
  9. bukan main happy lagi duk main..

    ReplyDelete
  10. Rajinnya bwk reramai cmni..hehe
    Ehh,dah maju ekk sri iskandar skrg,dulu msa sy study uitm situ apebenda pun x de..

    ReplyDelete
  11. bestnya tengok dorang.. rumah opah mmg lagi best :)

    ReplyDelete
  12. bdak2 klo ke sini..mmg suka sgt la..ibarat syurga bg dia org

    ReplyDelete
  13. Fuhh, 9 orang budak mintak CoolBlog..

    Parah gak tu.. heheee

    ReplyDelete
  14. budak2 mmg happy sgt la bawa pergi situ.......

    ReplyDelete
  15. siap main panjat meja lagi......
    itu sudah tidak adil......he3

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang