Nuffnang saya

Followers

Monday, December 24, 2012

Persediaan sebelum ke sekolah

Musim membeli keperluan sekolah
Sekadar gambar semasa ke Jusco Equine
Beli satujerpun baju sekolah untuk Atikah..
Konon nak cari tempat lain dulu..
Sekolah dah nak dekatkan..

Semalam operasi beli baju sekolah,
kasut sekolah, dan lain-lain
gambar takder..
pergi banyak tempat juga...
Yang belum beli bag sekolah sahaja..
28hb Disemberni dah nak pergi sekolah..
menurut surat kena lengkap berbaju sekolah...
Si kapochini sibukjer.. 
Dia dapat posing cun punya di sini...

20 comments:

  1. wah seronok nak ke sekolah :)

    ReplyDelete
  2. semlm kew cni jgk kejap sblm beralih kew IOI...hehehe

    ReplyDelete
  3. Semua serba baru la yea..tapi kenapa nak kena gi sekolah 28hb? Pendaftaran pun kena pergi sekolah eh

    ReplyDelete
  4. Kakak baju sekolah anak-anak jahit sendiri aje Zila. Tapi beg-kasut kena beli juga..

    ReplyDelete
  5. anak AK sibuk untuk ke pra-school je..pasal umur br 4 thn.hehehe..selamat belajar ye dik

    ReplyDelete
  6. Masuk darjah satu ye Zila...mesti seronok Atikah tu

    ReplyDelete
  7. Pejam celik pejam celikkan kak..
    Da nak masuk sekolah da..kita mak ayah yang sibuk risau kan anak,nak lengkapkan apa belum ada.hehe

    Aishh...tak sabar gaks tunggu masa saya nanti..hehehe

    ReplyDelete
  8. wah..seronoknya
    dah nak abis ct sekolah kan.cepat jea rasa :)

    ReplyDelete
  9. atikah dah darjah berapa tu kak? ker baru nak masuk sekolah..

    ReplyDelete
  10. seronok nye bila nak start sekolah...dapat barang2 baru...:)

    ReplyDelete
  11. saye xder lg pengalaman anak nk msk sek..nanti mesti bestkan bila nk buat persediaan anak saya nk msk sek heeheee

    ReplyDelete
  12. tak lama jer lagi dah nak start sekolah....
    sronoknya semua baru kan...
    mesti semangat jer nak mulakan sekolah.....
    i pun dah settle semua kecuali satu jer lagi...
    bag Sapphire :)

    ReplyDelete
  13. saya beli brg keperluan sekolah anak2 sabtu lepas berabis hampir rm500 kak...

    mahal betul brg2 sekarang...adoi la..

    ReplyDelete
  14. sekolah tak lama lagi..peralatan tulis belum lagi ready hehe..
    happy anak-anak dapat beli baju sekolah baru..:)

    ReplyDelete
  15. asben nani plak baru cakap pagi tadi.. esok nak cari barang2 sekolah..

    ReplyDelete
  16. mesti tak sabar2 dah nak sekolah ye atikah tu kak... samalah dgn izan, anak 4 org nak sekolah kena prepare awal2. ini pun ada lagi yg tertinggal tak dibeli lagi. tali pinggang... hehe..

    ReplyDelete
  17. akak pun dah beli ..
    kebanyakan sponsor dari mak dan bapa saudara mereka .. alhamdulillahh ringannn sikit !

    wahh atikah nak masuk darjah 1 yee .. seronok nie ..;)

    ReplyDelete

  18. Yang ptg makayah bersmngt jugak shopping kelengkapan sekolah2..mesti anak pun turut sama semangatnya..huhu..

    Baru tadi g sekolah anak ,belikan buku2 tulis + baju PJ!..

    ReplyDelete
  19. cun dia pose kat situ ye..lagi serono semua dapat baju sekolah baru ye..

    ReplyDelete
  20. sekarang senang kan...jusco pun jual baju sek..kalau dulu kat beloon je hehe..(eh betul ke eja?hehe)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang