Nuffnang saya

Followers

Thursday, December 20, 2012

Perpustakaan Komuniti Aeon Seri Manjung

AEON Seri Manjung telah dibuka pada 3hb Disember yang lepas. Oleh sebab dah ada dikampung akak mengambil kesempatan untuk menyibukkan diri ke sana. Anak akak dah pergi dengan adik akak yang memang duduk di Manjung sehari sebelum itu. Dia duk cakap ada libraryler ibu. Akakni kata kedai bukulertu, ingatkan macam MPH gitu.. Sekali akak pergi memang ada Perpustakaan Komuniti 1Malaysia di AEON Seri Manjung. Ituler pasal tak nak percaya cakap budak-budak...
Rupanya Perpustakaan Komuniti di pasarayani dah wujud kat banyak tempat di Station 18, Ipohpun ada. Kat KL atau Selangorni takderler pulak, kot idak bolehler halakan budak-budakni ke sini..
Ini ruangan kanak-kanak.. ada buku juga permainan minda...
Dik Ya sedang mencuba
Sudut bacaan orang dewasa.. ada internet juga... 
Ada juga sudut majalah dan surat khabar... 

15 comments:

  1. FREE ke kak masuk ke situ??
    best lah~

    ReplyDelete
  2. erm rasanya kat AEON AU2 ada kut library, tapi x tahulah komuniti 1m ke tidak... leh try ushar...

    ReplyDelete
  3. perhhhh siap ader library tuu

    ReplyDelete
  4. bila pulok nk ke lib uum nih..meh la kite leh jmps nanti..hihii

    ReplyDelete
  5. Syokknyerr..tempat.die colourfull..menarik nk tarik minat anak2 tuk lepak kt citu kan..

    ReplyDelete
  6. Tengok tempat best,sesuai sangat tuk membaca dgn tenang.

    ReplyDelete
  7. dah lama tak blk perak,last blk pun masa arwah tok meninggal 4 tahun yg lepas

    ReplyDelete
  8. Pernah lalu kat area ni guna jalan lama nk ke Penang

    ReplyDelete
  9. teringat kecik2 sllu g library..huhu

    ReplyDelete
  10. seronok... bukan takat bershopping, tapi boleh timba ilmu kat AEON tu..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang