Nuffnang saya

Followers

Thursday, December 27, 2012

RHB Investment Bank

Tak sabar dah nak cerita pasal ini...
Akak secara rasmi sudah menjadi staff RHB Investment Bank..
sebab dah sign surat berhenti dari OSK dan join RHB..
Dimata umum belum lagi jadi RHB Investment Bank...
Tapi yang penting kami dah tahu tiada lagi OSK
sebab dah tak dapat lagi kalendar dari OSK...
Selamat tinggal 2012 dan bye-bye OSK
2013 Calendar from RHB...

19 comments:

  1. kat rumah saya pun dah banyak kalender..kalender salah satu benda penting di rumah utk ejas perancangan aktiviti keluarga

    ReplyDelete
  2. keje bank ea kak..

    babai 2012..jap je dah nak 2013 kn...

    ReplyDelete
  3. banyak ke kelebihan RHB investment nie dik ??

    ReplyDelete
  4. Perrr... satu hari smp 2 entry ko buat beb! Caya-lahhh

    Nanti jgn lupe beli beg Atiqah! Beg plg mahai taw.. Aku dh `selesaikan' semua smlm. 3 org RM500 plus lerrrr

    p/s: Aku tk penah pakai OSK Calendar... sanggup `exchange' ngn kwn ofis lain sbb tk takde hb hijrah! hihihi

    ReplyDelete
  5. falsya xde pun calender lagi..ehh tetibe..hehehe...

    ReplyDelete
  6. RHB ada buat unit trust islamic tak?

    ReplyDelete
  7. Satu dari Credit card kakak dari RHB. Selamat bertugas di tempat baru.

    ReplyDelete
  8. Nak 1 calendar boleh? heheee :)

    Tahniah untuk tempat kerja baru :D

    ReplyDelete
  9. nik baru gak dapat calender masa beli apple donut aritu..hehe

    ReplyDelete
  10. gud luk kak...taun baru..keje baru ..semangat baru =)

    ReplyDelete
  11. Tahniah yek...do The best for The new job

    ReplyDelete
  12. adah dua kalender 2013=)selamat bekerja kat tempat baru ye kak=)

    ReplyDelete
  13. ouh.
    da masuk RHB.
    so OSK dah x wujud ke pasneh?
    mmg OSK merge ke RHB ke?
    hehehe.. saya nye keje ada gak deal ngan OSK n RHB..

    ReplyDelete
  14. syoknya dah dpt kalendar! izan tgh tunggu kalendar dari rhb pink ni.

    ReplyDelete
  15. Mknanya...osk merge ke rhb ataupun mmg bought over kak?apepun,moga sgala2 nya mnjadi lebih baik :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang