Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 25, 2012

Istanbul Aku Datang

Cuti... best tapi nak gak update cerita ni...

Akak booking Istanbul Aku Datang di Astro First
Seronok Atikah ngan Azalia tengok ceritani..
Kira berbaloi jugalah akak bayar RM15 untuk
Istanbul Aku Datang untuk dua hari.
Entah berapa kali tengok entahlah
Dah cuti sekolahkan TV saja-saja...
Akak memang suka Lisani... Sebab dia sangat cantik...
Dulu akak suka Zalia.. sampai anakpun nama Azalia..  
Comelnyer Lisani... nak tengok gambar Lisa lagi kat facebook sini : http://www.facebook.com/IstanbulAkuDatang#!/IstanbulAkuDatang
 
Kerana Istanbul Aku Datang.. akak terjebak membeli Maggi Asam Laksa.
Dah budak dua orangtu asyik tanya kita pernah makanker Maggi Asam Laksa..
Mestilah tak pernahkan...
Jadi semalam Atikah dan Azalia dah mencubanya..
komen sedapler ibu...

14 comments:

  1. Asam laksa!!! nomnom.. sedap perisa ni, rasa masam2 gitu... suka sgt!

    ReplyDelete
  2. sebab dia rasa masam2 tu mmg mabeles..
    teringin nk tgk..huhu :)

    ReplyDelete
  3. citer ni mg best giler!
    dah 3 kali sy tgk kt online..
    kiut sgt lisa dgn beto tu.

    dan sy pun terpengaruh dgn maggie asam laksa tu :D

    ReplyDelete
  4. suspen..ingatkan p Istanbul...hehehe

    ReplyDelete
  5. saya pun dah brp kali tgk Istanbul Aku Datang nie. Lisa sgt cantik.suka tengok rambut dia tue.dan part yang kelakar ms dia takut kucing tue.:D

    ReplyDelete
  6. aduhai...sama kes dgn orang sini...sbb citer ni laaa...dibelinya maggi asam laksa....huhu..
    Tgk citer ikut youtube lam tennet jee..:-)best kan citernya:-)

    ReplyDelete
  7. patut le abes stok cari kat market asam laksa ni yer.. heheh
    so far tak tgk lgi cite ni,
    best erk?

    ReplyDelete
  8. hehe..anak sy tgk citer ni jgk..mintak belikan juga maggi asam laksa..kuat btul penangan..

    ReplyDelete
  9. falsya suke gile tgk cite nie..sbb cite nie lain dr lain kan kak..hehe

    ReplyDelete
  10. sy tgk CD je kak..baru 5 hengget hehe..tp gambar cantek gak...comel sgt lisa dlm cite ni kan...

    ReplyDelete
  11. wani banyak kali dok ulang citer ni hahaha

    ReplyDelete
  12. kite pernah makan sekali lupa dah rasanya.. tapi seingat kite sedaap la. hehe..~

    ReplyDelete
  13. Macam teringin pulak maggi asam laksa ni...dah lama tak makan...

    ReplyDelete
  14. kak,cite ni sy sgt suka.sweet.hehe.

    krn asam laksa cite ni,semua cr eh megi asam laksa.keke

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang