Nuffnang saya

Followers

Monday, December 10, 2012

Durian Crepe merasa di Perak

Hari pertama setelah kembali dari cuti yang panjang.. entry pendek istimewa untuk Durian Crepe.. Melawat blog kawan-kawan akan diusahakan secepat mungkin..

Fenomena Durian Crepeni dah lama tapi akak baru dapat merasanya masa balik Perak minggu lepas. Rasa teringin yang melampau untuk mencuba Durian Crepe membuatkan akak menempahnya dari ApashSweetTreats atau apashlovetobake  . Setelah berjanji untuk mengambilnya di pintu masuk Universiti Teknologi Petronas (UTP) di Tronoh maka impian akak akhirnya menjadi kenyataan... Poyo... Terima kasih untuk Puan Apash (terlupa nak tanya nama diapun) untuk Durian Crepe yang sedap dan berbaloi-baloi itu..

Untuk peminat durian macam akaknikan, tentulah sedap sesangat rasa Durian Crepeni tapi akak tak boleh buat sendiri.. sebabnya duriantu akan habis sebelum mula buat lagi..

RM10 untuk 4 keping Durian Crepe..
Adik akak yang tak suka makan durian kata sedap durian crepeni...
 Di sinilah kami bertemu...
 Pondok pengawal menjadi saksi..
Dah lama pasang niat nak bergambar di sini...
mungkin balik kampung yang akan datangler kot... 

19 comments:

  1. Sedapnya. Saya baru nak order. Nak beli kat MV jauh sgt.

    ReplyDelete
  2. betul tu kak..skrang tgh demam durian crepe hah....lieya suek gak makan..lagi2 cream die lemak2 tu....adoi kak..sedap plak terbayang2 lalu kat tekak nieh....

    ReplyDelete
  3. Besnye......belum rasa lagi nih.....
    Harus cari sbb skang jadi kegilaan semua orang kan..hehehe

    ReplyDelete
  4. Tak suka durian so kalau order crepe maybe order crepe coklat dll hehe

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah lagi rasa durian crepe ni..hihih

    ReplyDelete
  6. gebu nampaknya DC tu..... munna tak jemu2 membuatnya sebab anak2 suka makan

    ReplyDelete
  7. Yey! Sorang lagi terjebak dgn durian crepe ni. Hehehe.

    ReplyDelete
  8. akhirnya kan dik
    sedap kan
    akk x sabar nak tunggu esok nie .. ada order juga ;)

    ReplyDelete
  9. serius ingtkan sedap sgt... tapi rupa2nye x memenuhi selera saya... :(

    ReplyDelete
  10. sedapnye durian crepe, cumenyer kt umah tu durian saja lg laju heeheh

    ReplyDelete
  11. merasa jugak durian crepe ekk.. izan pun tengah nak mengorder lagi ni.. nyumm!!!

    ReplyDelete
  12. skrg mmg sane cni ckp pasal durian crepe ni..tp sy pun belom kesempatan lg nk rase..buat ms ni lom lagi teringin..so sabar dulu la..hehe
    tp tgk pd rupa cam menarik je tu..;p

    ReplyDelete
  13. cewah, teringat nostalgia yer..

    hehe

    ReplyDelete
  14. memang sedap tau...sya pon suke..:)

    ReplyDelete
  15. sana sini orang bercerita tentang durian crepe kan.. Ros tak pernah lagi rasa :(

    ReplyDelete
  16. k'zila...sy pn hantu durian ni..mmg asyik trmeroyan nk mkn durian crepe ni tak brhenti :) owh..UTP..pernah jgk pegi sna skali ..tp dah brkurun kot,eheheh!!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang