Nuffnang saya

Thursday, December 6, 2012

Krismas di Festival City



 
Salji dah turun di Festival City Setapak...

20 comments:

  1. cantiknya deko krismas..saya pon dulu suka bawa anak2 tengok deko krismas tp skrg ni sejak dah sarat macam xlarat sangat nak berjalan..nak2 sikecil tu tgh melasak, xlarat nak kejar sudah..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Wah.. siap ada efek snow tu yang mahal tu. Kekeke.

    ReplyDelete
  3. cantiknya...tahun lepas pun penah ambik gambar kat sini..nampak gayanya kena pegi jgak nie weekend nie..hehe

    ReplyDelete
  4. lama tak ke shopping complex so tak tau lagi deco diorang tahun ni..hehe

    ReplyDelete
  5. peace yaw!!! hehehehe cantiknyaaaa... awwww

    ReplyDelete
  6. suka tgk 2A posing..klu kyra hampeh nak posing..huhu

    ReplyDelete
  7. cantek laaa.. pic tu edit atau mmg cam tuh??

    ReplyDelete
  8. Alahai!!!
    Rindu kat akak ngn anak2..
    Muahxxx Muahxxx!!
    Lama x sggh sini line tenet opis kena blck kejap..
    Akak sihat?! ;)

    ReplyDelete
  9. mesti dua2 org ni dalam mood yg ok kan...psl semua senyum manjang je..

    ReplyDelete
  10. nekcik tengah tunggu salji turun depan rumah ni..dekat jer..setapak

    ReplyDelete
  11. sungguh tak bleh blah.. siap ada versi turun salji tu! kikiikki

    ReplyDelete
  12. mesti mall semuanya dah cantik2 dgn deko2 utk krismas kan....

    ReplyDelete
  13. menariknya deco tu,kak..blm pernah masuk festival city tu..lalu je skali..msa otw pegi butik ratu syazreen :)

    ReplyDelete
  14. dah lame x pg walaupun dekat jew dgn umah...hehehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang