Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 19, 2014

Wordless Wednesday ~ Macam-macam

Musim benda hilang...
Akak order satu benda...
Sampai sekarangni tak sampai lagi...
Sebelum dipos dah nampak dah gambarni di whatsapp...
Tunggu punya tunggu tak kunjung tiba...
Mesej si penjual katanya dah hantar tapi staff dia tak bagi nombor rujukan...
Mungkin tak di hantar atau apa tak tahulah...
Janji akan dibuat yang lain...
Permintaan Atikah yang hendakkan bekas pensil bertulis nama...
 Bihun hailam.... ehm sedapker.. bolehler tahan...
Inijer yang akak bawak balik masa 'dinner' haritu, hadiah untuk 'early bird'
Dapatlah minum sekali air di Starbuck sebab nilainya cuma RM20..
nak minum lagi kenalah tambah...
Jadilah dari takder kata budak comeltu...

18 comments:

  1. Siapa lah gerangan budak yg kiut ni eee geram

    ReplyDelete
  2. tau2 je iols tgh ngidam nak mnm ice blended starbuck huhuhu hahahahaha
    penjual tu tipu ke?adoiiiiiii
    harap2 x lah kan
    kerat lidah tu baru tau hahaha

    ReplyDelete
  3. alamak sedap pulok terbayang kopi org kaya ni...tak selaloo membeli..meneman je kawan membeli..kikkikikik

    ReplyDelete
  4. Hmm... last-last kena ejek pulak dgn budak montel ye:)

    Kesian juga kalau tak dapat tempat pensil tu - budak dah mengharap..

    ReplyDelete
  5. hahahaha..saya suka komen Dr Singa....saya minum starbuck tu baru beberapa kali je seumur hidup ni..hihihih

    ReplyDelete
  6. alahai..
    tk smpi lg kak bekas pensil atikah tu..
    jgn ada yg tipu sudah la kan..huhu

    ReplyDelete
  7. mak datuk kak...cabai burung bihun hailam tuu...huhu...pedas2 baru best kan..

    ReplyDelete
  8. Buat Dr Singa dan DZ mai la sini 2pm ke atas ada buy 1 free 1 kat SF office ni...yg ice blended tu tp jangan tanya nama saya pi tunjuk gambar je...ahahhaa...

    ReplyDelete
  9. bihun hailam bukan kegemaran saya..hehehe..kopi orang kaya tu setahun sekali adalah jugak minum...pencil case tu hilang di "jalanan"? hmmm...semua benda hilang la ni huhuhu

    ReplyDelete
  10. Ohhh yg dinner tu hari yeh......ada Lucky Draw ke idak?
    Suka jugak makan mee hailam ni tp lama tk makan...

    ReplyDelete
  11. HahHaah..tanjat falsya bile ujung2 kene bluwekkm ngan dak mok tuh..hehe

    ReplyDelete
  12. Siapakah budak comel itu? Geramnya ...

    Takpalah Cho, sekurang-kurangnya dpt gak minum air kat Starbuck.

    So, janji nak hantar barang tu bila sepatutnya sampai pulak? Ke dah selamat 'telan' duit orang macam mesin ATM tu.

    ReplyDelete
  13. sebbaik org jual tu nk buat yg lain gantikan kotak pensel yg tak sampai tuh..penjual yg bertanggungjawab la dia..

    bihun hailam tu cili api bersepah2 yerk..sedapnye mknn pedas...


    tak sesia akak smp awal, dapat hadiah kad starbuck...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang