Nuffnang saya

Followers

Monday, March 17, 2014

Terima cek Nuffnang

Permulaan minggu hari isnin yang dinantikan...
Cerita 'dinner'pun dah habis dan jawapan tak dapat cabutan bertuahpun...
Tapi hadiah tahunnipun macam sikitjer tapi bilangan yang datang lebih ramai...
Jadi keberangkalian untuk dapat tu memang tipisler...

Hari Isninni nak cerita yang ceria...
Cerita dapat cek dari Nuffnang dan dahpun masuk dalam akaun...
Tak banyak tapi besar hati akak dapat cek itu..
Terima kasih Nuffnang...
Malu wei tak macam blogger kat sini yang pendapatan nuffnangnyer dasat2..
Tapi Syukurlah masih dapat jugakkan...
Tahunnnipun Nuffnang kurang berderet2 cam tahun lepas...
Jom baca ayatni mungkin boleh membantu mempercepatkan nuffnang melekat-lekat...
Dapat ini dari FACEBOOK...

31 comments:

  1. Alhamdulillah... Tahniah zilla.. rezeki tu ;)

    ReplyDelete
  2. uih kak...tak yah malu2 kak...yg penting rezeki tu dari usaha kite sendiri....lieya pun sedang menanti2 dgn penoh kesabaran lieya punye cek ni kak...heheheh

    ReplyDelete
  3. cek saya tak sampai lagi :( ape pun tahiah kak :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah. tahniah kak!
    xpe, sikit2 lama jadi bukit.
    saya pun tgh mengumpul lagi tu

    ReplyDelete
  5. tahniah cek dh smp..tkpe skit pn sape nk bg kn

    ReplyDelete
  6. Kak zila best nya dpt sikit pun x per dpt jgk alhamduliilah. Ini ada pendorong utk lagi bersemangat utk menulis ye dok

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezwki bertambah buat akak. Pelbagai cara Allah bagi kita rezki kan.. seronoknya macam ni. Ada juga pengubat hati..

    ReplyDelete
  8. sikit2 pun kira rezeki gak tu.. janji ada . tahniah :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... rezki jugak tu ;)
    tahniah kak

    ReplyDelete
  10. tahniah kak..
    merasa gak la duit berblog..

    ReplyDelete
  11. wahhh best nya dpt duit..sy tak penah merasa lgiii...

    ReplyDelete
  12. bila nk dpt cashout sy punya nuff ni..huhu

    tahniah kak..

    ReplyDelete
  13. Amin, Alhamdulillah murah rezeki.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah....murah rezeki Zila....

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah... sikit pun blh cash out jgk... zura punyer nuffnang sendu jerk... lagi nangis tgk

    ReplyDelete
  16. wah terbaekkkk! masyukkkkkkkkk!! makin berat tabung lepas ni. thanks share doa murah rezeki ni sekalii

    ReplyDelete
  17. Banauk ke sikit tapi itu rezeki. Biar 2 sen kalau dpt selalu akan jadi banyak juga...

    ReplyDelete
  18. Tahniah...sikit ke banyak ke tetap rezeki...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  19. walaupun tak banyak tapi rasa macam nak lompat bintang.. ;)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah... rezeki... saya lak acc msih ciput.. :)

    ReplyDelete
  21. tetap rezeki kan.. alhamdulillah !

    ReplyDelete
  22. Alhamdullillah rezeki laa tuh

    ReplyDelete
  23. murah rejeki kak. Tanak share figure ke? ehehe.

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah, rezeki tu Cho. Tak kisahlah banyak ke sikit amaunnya yang penting jumlah baki dalam buku bank bertambah :)

    ReplyDelete
  25. dah cashout..bestnye
    iols x cashout lagi
    tgu duit tu bertingket2..igt nti duit tu nak pi jalan2 ke..may hujung tahun baru cashout..seronok skit nak berjoli hahahahaha
    tahniahhh
    alhamdulilah rezeki

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang