Nuffnang saya

Followers

Thursday, March 20, 2014

Dinner 2014

Sudah berakhir kisah dinner akak minggu sudah..
Gambar tak banyak sebab akak tengok orang tak ghairah bergambar ...
Nanti yang muda rilexjer yang dah berumurni lak terlebih sudah...

Akak datang awal sesangat sebab nak mengelakkan jem dan sebagainya..
Maalumler dinner kali ini berlangsung di Hotel Istana dan jatuh malam minggu..
Dah sampai awaltu legalah sikit tak payah nak kelam kabut...
Tema pakaian malamtu hanya warna merah, hitam dan putih...
Akak nak selamat pilih hitamjer senang kerja tapi tudungtu tiga warnatupun ada...
Ini cam photo booth gakler ...
 Duduk jauh kebelakang nasib takder persembahan dari Anuar Zain kot idak akak mintak nak duduk depan.
 Akak mencuba tudung lilit2 sesuka hati..
 Alamak pintu toilettu tak tutupler.. ni tanda Cho Zila datang awal sampai dalamni pun nak bergambar...
 Menu makanan malamtu dan popcorn dalam bekas...
Ahli makan meja kami... wawa awat hang der warna biruni...

16 comments:

  1. nampak macam akak yang paling mengikut tema...cantik tudung akak...pandai akak melilit2......:-)

    ReplyDelete
  2. hahah kemain selfie dlm toilet

    ReplyDelete
  3. jakun ni..
    pernah g trainng kat hotel istana 2hr. cantikan hotel tu. dahlah seronok betul sambutan kakitangan dia. lalu je depan dia, mesti tegur. what can i do? hihi..seronok betul kat hotel istana. makan pun sedap. tp tulah g sorng training, malu nak makn byk..org lain jenis makan sikit. kalauu depan member2 lagi syok.

    dinner best tak makan? company kita x mampu kot nak wat dinner kat hotel istana.ho

    ReplyDelete
  4. Bestnya dinner Kat hotel istana tu zilla;)

    ReplyDelete
  5. alahhh comey je akak tudung lilit2 tu
    tp yg kelakar akk mention pasal toilet tu hahahah xpe kira halal lah tu ekeke

    ReplyDelete
  6. hihihi...klu anuar zin mau semua tempah dok depannnn ;)

    ReplyDelete
  7. cantekkkknye tudung akak!!suke..suke..sukee

    ReplyDelete
  8. alah nape sikit je gmabar..ruginye akak tk bergmabar dengan jayanyer..cantik baju akak, nampak sofisticated je... blh bawak gi opis..

    ReplyDelete
  9. Biasanya gMbar atikah dan azalia je yg ada, kali ni mak dia pulak yg konker. Cantik tudung akak,

    ReplyDelete
  10. wah akak berselfie..^-^..
    bestkn dpt dinner kat hotel..

    ReplyDelete
  11. Sungguh jelas dan nyata dapat tengok muka Cho kali ni. Maklumlah selalunya samar-samar aje saya nampak sebab saya ni pun rabun :)

    Kalau takda orang memang kita berselfie ajelah. Nanti bila orang dah ramai, kita dok senyap-senyap cam takda faedah langsung nak berselfie-selfie nih :)

    ReplyDelete
  12. Sapa yg menyanyi tahun ni CZ kalau bukan Anuar Zain?
    Hehe..... nak jugak berselfiekan....

    ReplyDelete
  13. akak ikut tema! yeahhhh :D

    baju hitam mmg selamat kak :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang