Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 25, 2014

Dinasaur Sculpture Art Exhibition di Giant Bandar Kinrara

Ini aktiviti kami cuti sekolah jalan ke Giant macam biasa..
Rupanya ada pameran disasor di sini ...
Apa lagi mestilah singgahkan....
Baca di sini.. DINASAUR SCULPTURE ART EXHIBITION

Jom tengok gambarler yerk...
 Masa kami pergi ada maskot.. ambik kesempatan bergambar...

Bergambar di sini dikenakan bayaran RM10 dan nanti dia printkan gambar...
Bayarantu termasuk gambar juga masuk ke dalam bilik mini pameran..
Budak2 leka main bendani di dalam bilik pameran...
Kononnyer dah jumpalah dinasaurtu.. walaweh...
Ada juga dinasaur dalam akuarium...
Masih leka bermain dengan bendani...
Boleh tengok gambar 3D lagi.. boleh tahan dengan bayaran RM10kan...
Bergambar lagi.. mood ok pulak harini..
Keluar dari bilik pameran ada kuiz yang boleh dijawab..
Kalau jawapan betul dapat hadiah lagi...
Memang berbaloiler RM10...
Nak bergambar dengan telur dinasaur....
 Main pasirni dulu sementara tunggu gambarnya siap...
Yang ni tak termasuk dalam bayaran RM10....
Bersungguh menghabiskan hasil seninyer...


22 comments:

  1. ni lau anak2 el tau ada dinosour
    sure mereka seronok
    ni tgh cari2 tempat best2 nak pi bw budak2 tu pulak..smlm dah pi waterpark hahaha

    ReplyDelete
  2. maskot tu..irfan takot gk
    dulu la..tk taw la ni..dia takot ke ntah..hehe..

    tp kalau dinosour ni..irfan pun leh xcited..hehe

    ReplyDelete
  3. selalu fikir org apa disbalik mascot..haha

    ReplyDelete
  4. Kira berbaloi dgn bayaran 10 ringgit Zila..

    ReplyDelete
  5. sesuai lah untuk bawa anak2 di musim cuti sekolah nih kan~

    ReplyDelete
  6. eh bestnya. dulu tgk dinasour kat petrosains je. hihi

    ReplyDelete
  7. Anak-anak mesti seronok kat sini..

    ReplyDelete
  8. G kul berapa.. tak jumpa pun :-)
    Eina g malam, anak2 takut la pulak.. adik tiba2 takut dinasour, abg pulantakut maskot..huhu..
    Tak sempat bgmba pun, berbaloi2..rm10..

    ReplyDelete
  9. pandai strategi giant ni...mak g shopping sambil tu anak2 pun tak bosan

    ReplyDelete
  10. hihii best jgk tu skali skala ada dinasour kat giant..pandai giant shopping2 smbil hibur hati ank2.. tp giant kat terengganu ni tk pernah jumpa lg dinasour.. hehee

    ReplyDelete
  11. huhuuu.. tak tahu pulak dinosaur tu wujud kat malaysia heheheee.. :D

    ReplyDelete
  12. seronok anak2 bila cuti sekolah penuh dgn aktiviti kan..

    ReplyDelete
  13. lama x gi giant kinrara ni dulu rajin gi sbb kawan asben ada niaga sweet corn kat sana ..

    ReplyDelete
  14. Kebanyakan kena bayar ye kak..
    Takpela asalkan diorang happy :D

    ReplyDelete
  15. Bestlah RM10 boleh buat macam-macam kat sini. Aunty ni pun tak pernah lagi jumpa dinosaur tau. Rasa macam teringin aje.

    ReplyDelete
  16. Pernah tengok entri pasal pameran Dinasor ni tp rasanya kat Putrajaya...oh ye blogger Cahaya Hidupku....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang