Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 12, 2014

Jom bergambar anak-anak

Lama dah tak ambik gambar anak-anak..
Akak sangat dipenuhi dengan xtvt yang anak-anak tak ikut sekali...
Jadi harini dalam keterpaksaan anak-anak kenalah berposing...
Di depan hospital UiTM Sungai Buloh....
Melawat Mak Jang (adik mak mertua) yang dimasukkan wad ....
Cer teka kami di mana???
Tudung Atikah yang senget ...
Model terpaksa hati girang lepas makan laksa...
Panas terik cuaca haritu, itu yang mata anak akak dah tak terbukak...

Semoga Allah permudahkan pencarian kapal terbang MAS570 yang hilang...
Semoga Allah menunjukkan jalan untuk menyelesaikan misteri ini...
Semoga Allah memberikan kekuatan dan semangat kepada anggota mencari dan penyelamat...

22 comments:

  1. Moga mak Jang cepat baik.....
    Seronok depa seronok kita jugakkan...
    Depa seronok dapat makan laksa....Mama seronok dapat bawak depa makankan...hehe

    ReplyDelete
  2. anak2 ni kak..time kita nak dia bergambar dia tak mau, bila kita malas nak tangkap gambar diorang, time tu la sibuk nak bergambar..hehe..musim panas kan kak..kalau boleh takmau keluar rumah huhuhu

    ReplyDelete
  3. semoga mak jang cepat sembuh ... laksa . patutlah ceria .

    ReplyDelete
  4. Comelnya lesung pipit dia... Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. Amboii sakan posing.. sporting juga walau terpaksa :-)

    ReplyDelete
  6. Pandai depa posing... suka tgk..
    Pray For MH370 juga..:(

    ReplyDelete
  7. wahh hepi ja tgk dorang..ni yg nk jd knk2 blk ni..hehe

    keep praying for mh370..amin..

    ReplyDelete
  8. ololo kemain lagi dierang berposing ni...
    gambar 1st tu i loike

    ReplyDelete
  9. cantik la gmbr2 semua..

    ameen..mudah2an hari ni dpt jumpa pesawat MH370 tu kan..

    ReplyDelete
  10. Posing waktu panas memanglah buat mata jadi mengecil..

    ReplyDelete
  11. Moga mak sedara zila cepat sembuh
    Dan moga hari ni kekusutan tentang mh370 terjawab..amiin

    ReplyDelete
  12. seronok betul 2 beradik tuh yek,riang ria je walaupun panas terik

    ReplyDelete
  13. Happy jer anak2 tu~
    senang lah kalo datang mood nak bergambar dorang.. kita tinggal suruh posing camtu camnih jer.. hehehe

    ReplyDelete
  14. budak2 zaman sekarang memang suka dan pandai posing, ye la, lahir2 je trus dh wujud telefon ada kamera..

    ReplyDelete
  15. seronok tengok depa bergambar kak..tak sabor nak tggu budak2 ni besor..nak paksa jd model gak..hehehe

    ReplyDelete
  16. Level budak-budak ni kalau disuruh posing memang kena ikut katalah ya. Kalau dah besar sikit, takdalah mereka nak ikut kepala kita. Aktiviti dengan anak-anak memang memanjang pun best :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang