Nuffnang saya

Followers

Friday, March 21, 2014

Hanya Gambar

Hanya gambar kenangan dinner untuk dikongsikan...
Walaupun tak banyak gambar tetap nak juga diabadikan di sini...
Ada gambar ambik dari facebook kawan-kawan...
Tapi tahunni memang tak meriah bergambar gamaknyer..

Korang layanjerler gambar akak kali ini ok...
Semua gambar di photo booth..
Berangan nak jadi macam Erma Fatima ... siapa lagi director wanita yerk!!!
Kami dari Puchong.... ada seorang yang tak join....
Semoga tahun 2014 Puchong akan lebih berjaya lagi tahun ini....
Masa kengkawan bergambarni akak dah balik...
Merajuk lepas semua nama cabutan bertuah diumumkan...
Nombor bertuah akak malamtu tak naikpun...
Hakikat sebenar akakni menumpang orang datang jadi balikpun kenalah ikut dia juga...
Ini dari branch campur-campur rasanya... ambil gambar dari facebook Afiq...
Orang cantik ramailah teruna yang nak bergambarkan...

Selesai cerita 'Retail Securities Appreciation Dinner' tahun 2014 yang berlangsung dengan meriah dan jayanya minggu lepas.. Tapi rasanya tahun yang akan datang akak tidak akan datang lagi ke jamuan makan malam syarikat lagi. Ingatkan selepas bertukar dari OSK kepada RHB ada perubahan namun seakan seperti biasa juga lagi.. Jadi cukup cukup sudah, biarlah dilabel sebagai anti sosial.. 

Syukur ke hadrat Illahi kerana memberikan rezeki pada akak kerana syarikat juga telah mengumumkan bonus dan kenaikan gaji. Ramai yang tidak berpuas hati mungkin kerana tidak seperti yang mereka jangkakan.  Sedarlah walaupun tak banyak tapi bonus tetap rezeki lebih yang Allah berikan kepada kita...Semoga akak dan kawan-kawan semua tidak akan main-main lagi. Jangan nak 'komplen'jer kerja lebih kurang tapi bila bab gaji dan bonus nak banyak.. Kurangkan Kontroversi Tingkatkan Prestasi...

27 comments:

  1. betul tu.. syukur lah walau berapa pun kita dapat kan

    ReplyDelete
  2. betul tu zila..Alhamdulillah dapat rezeki..bonus tu memang rezeki kan biar pun tak banyak

    ReplyDelete
  3. bersyukur apa adanya..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. syukur dengan apa yang kita dapat.. semua tu dariNYA..
    alah kak.. kalau tak join pun tak rugi kot.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. syok kan bila ade istihar bonus kan~
    sikit pon mampu jugak lah tampung duit belanja sikit2.


    ReplyDelete
  6. Phewitttt...gambar 1st tu dah macam puan director...hehehe...

    Kak...bila nak ngedate.

    ReplyDelete
  7. Ada tokoh macam erma fatima tu zila...
    Bersyukur dengan apa yg ada kan :)

    ReplyDelete
  8. rezeki...meriahnya dinner :)

    ReplyDelete
  9. suka pic yg 1st tu comey je akk...
    alhamdulilah syukur dgn rezeki yg ada kan kak

    ReplyDelete
  10. Wah glemer n gojes,..
    Betul tu, rezeki yg dpt kita patut brsyukur...

    ReplyDelete
  11. Dinner dgn en abe dan dua anak dara lagi best ye Zila.. biasalah dinner bila lebih ramai yg bukan 'saudara' kita, sendiri kena maklumlah..

    Apapun tahniah dan bersyukur kita ada pendapatan berbanding ada yg tak punya kan...

    ReplyDelete
  12. haa dah ala2 director gayanyer..
    daripada takde terus bonus..bersyukur dengan apa adenyer kann zila :)

    ReplyDelete
  13. rezeki tu zila, alhamdulillah

    ReplyDelete
  14. perlu syukur dgn rezeki yg diberi . ramai lagi kat luar sana kais pagi makan pagi ...

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah ok lah tu dpt naik gaji dpt bonus rezeki tu :-)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah kak..betul tu kak..kna besyukur apa yg dberi..

    ReplyDelete
  17. Amboi, ada 'You jump, I jump' lagi! Kalau tak jump juga malam tu memang tak tahu nak kata apa :)

    Yalah Cho, time kerja nak lebih kurang aje. Time bonus ngan increment mulalah berdentam-dentum petir sana-sini mengomen. Tahun ni rezeki saya pun tak banyak. Paling sikit dalam bertahun-tahun saya dah kerja di sini tapi saya happy ajelah nak buat camnakan.

    ReplyDelete
  18. tak salah berangan hihihi.. amboi kemain erma fatimah tu...

    ReplyDelete
  19. sekarang ni bukan keje kawen je ada photo booth cenggitu kan CZ.... pendik kata semua event ada....
    Wah tu kata kata dari seorang bos tu.... kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi....

    ReplyDelete
  20. cantiklah yg chinese baju merah tu. awrr :D

    betul tu kak, keje ni jgn nak komplen je kena ikhlas buat keje

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang