Nuffnang saya

Followers

Saturday, March 15, 2014

Save Your Date

Salam sabtu yang berjerebu tapi macam lebih baik dari semalam.....
Harini akak pergi ke Morib lagi hantar mertua berurut...
Malamni ada jamuan makan malam syarikat di Hotel Istana...
Pertama kali dinner bersama dengan RHB...
Harap tahunni adalah perbezaan dari dinner OSK dulu-dulu....
Nasib baikler tak ada tema... memudahkan hanya cari baju merah, hitam dan putih... akak suka.... Harap nombor 0432 bertuah malamni...

12 comments:

  1. Good luck zila...
    Senang lah kalau itu warna bajunya senang nak cari kan..

    ReplyDelete
  2. bestnya..klu menang lucky draw msti tambah best.btw enjoy the dinner yer..semoga lucky malam ni

    ReplyDelete
  3. nik suka yg tak ada tema.warna ok lagi la.

    ReplyDelete
  4. harap2 betuah la ek ;) klu ada tema mmng payah skit nk cari baju ;p

    ReplyDelete
  5. Best nye akak dpt g dinner, opis jm ni jarang buat dinner x ada budget katanya

    ReplyDelete
  6. Salam kak...lama tak jalan2 sini ..:) ..cam mana kak,,dapat ke cabutan bertuah tu kak...

    ReplyDelete
  7. Ha.. macam mana kak? Ada dapat cabutan bertuah tak?

    ReplyDelete
  8. bestnya kak. kami dah 2 tahun xde annual dinner. huhuhu

    ReplyDelete
  9. wahh..
    sure grand ni kak..
    dpt lucky draw tk kak?

    ReplyDelete
  10. seronok nye blh gi dinner..blh melaram pakai lawa2...

    ReplyDelete
  11. Kesian Cho. Tak sangkut ya nombor bertuah. Takpa, takpa...hadiah pun tak best mana (Eh, macam tahu aje orang bagi hadiah apa) Boleh cuba nasib lagi tahun depan ya :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang