Nuffnang saya

Followers

Thursday, March 13, 2014

Burger King roti terbakar...

Haritu jalan di Paradigm Mall....
Kawan akakni nak mencari baju untuk 'dinner' opis kami...
Singgah Burger King sebab dah lama tak makan di sini..
Dulu BK ni ada di IOI Mall tapi dah lama tutup...
Akak memang paling suka Whopper@black pepper..
Tapi sebab ada promosi "Ninja with Black Charcoal Bun"..
Teringin nak rasa kawan sepejabat akakni duk kata roti rentungtu lebih sedap...
Ternyata memang boleh tahan lembut rotinya...

Tiba-tibajer cerita pasal makan...
Tandanya tak banyak gambar dalam simpananlertu...
Korang layanjerler yerk...
Isyh rindu akak ngan BK punya whopper,...
Inilah rupanya bila dah buka kertas pembalut...
Nampak cantikler pulak...
Kalau makan burger tentulah nak daging tak nak ayam...
Tapi tetap pilih sos lada hitam....

Hari sabtu nanti ada 'dinner' di Hotel Istana....
Saja teringin nak pergi tengok gelagat orang dan kot dapat cabutan bertuah...

27 comments:

  1. hish...kenapa tunjuk burger sedap ni...

    ReplyDelete
  2. lama giler x mkn kat BK
    oo kat BK pun ada burger hitam ek
    nti nak torai hahaha
    nk tgu akk banjer xdptlah kut hehehe
    wahhh g dinner eh..sure melaram abis ni kan

    ReplyDelete
  3. nampak cantik lak berger kaler hitam..

    dah lama tak makan kat BK

    ReplyDelete
  4. hitam tu menawan ;p nampak elegant je burger tu..

    ReplyDelete
  5. sedapnya kak..teringin plak hehehe

    ReplyDelete
  6. last fai mkn burger king time study dulu.. dah berathun2 x makan nurger king. nampaknya nak kena try jugak burger king baru ni, nampak sedappp... mlm esk nak ajak hubby dating kt burger king la. hehe..

    ReplyDelete
  7. hitam itu menawan kak..
    tak pernah lagi try burger king..asyik2 ke mekdi jer kami..
    skang dah ada BK ni kat tesco bukit puchong kak..meh jalan sini yer..

    ReplyDelete
  8. lama tak mkn buger king nih kak, mcm best je yg roti nyer dr arang tuh...

    ReplyDelete
  9. saya panggil burger tu aritu kat org BK tu..."nak burgertam"..kikikiki...gelak dier

    ReplyDelete
  10. Still tak faham macam mana boleh masuk elemen charcoal dalam roti begur tu ..kan arang tu hahaha.. :D

    Tapi papehal janji ia sedap huhuu..
    Moga dapatlah cabutan bertuah tu :D

    ReplyDelete
  11. ooo mmg roti dia itam betul mcm dlm iklan tv tu la yerk...

    ReplyDelete
  12. Tak pernah makan lagi beger roti tebakar ni.. Ada kata sedap :D

    ReplyDelete
  13. Nak try..nak try..tak penah makan bger hitam nih..

    ReplyDelete
  14. Ni yg rasa mcm nak terjah burger king nih.

    ReplyDelete
  15. Baru mlm tadi JM mkn burger king Ninja....roati pun warna camni gak...sedap!!!! sambil angkat ibu jari

    ReplyDelete
  16. Dah lama Kak Azie tak masuk Burger King padahal dulu depan opis jer kedainya. Roti hitam tu tak pernah lagi makan...

    ReplyDelete
  17. Macam hangit..heheh
    Tapi burger king lagi sdao dari beger mcd kan

    ReplyDelete
  18. tgk gambar burger pepagi buta mcm ni

    bikin lapo je -_-

    ReplyDelete
  19. Sedapnya burger tu...sy dah lama tak makan di Burger King ni...:)

    ReplyDelete
  20. sedapnya tgk..

    syg toi yg BK ipoh dah tutup. agaknya tak laku..huhu

    ReplyDelete
  21. hitam gitu sedap ke tak CZ.....macam tak sedap jer hehe

    ReplyDelete
  22. hitam gitu sedap ke tak CZ.....macam tak sedap jer hehe

    ReplyDelete
  23. BK pun ada burger hitam ke
    eh tk penah mkn...
    sedap ye kak?

    ReplyDelete
  24. Lama tak melahap di BK ni. Dulu ada kat KLCC, kalau boleh hari-hari dengan tak tahu malunya nak bertandang. Tak pedulilah kolesterol ke apa. Saya paling suka Mushroom burger. Kalau ke BK, memang itu ajelah menunya makan sampai rasa muak.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang