Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 26, 2014

Hari ini Rabu

Hari Rabu paling best sebab boleh buat wordless wednesday...
Malangnya gambar dalam simpanan dah semakin menyusut...
Entah kenapalah mood nak ambik gambartu memang dah makin kurang...
Mungkin juga xtvt tak banyak ... ya diakui kurang beraktiviti sejak akhir ini...

Malam semalam pergi lagi ke mini pameran dinasor di Giant Kinrara...
Agaknya entah berapa kaliler anak-anak akak akan ke situ...
Sikit lagi organizerpun perasan muka budak dua orangtu ...
Tapi semalam dapat banyak baucer percuma...
Salah satunyer belajar kraf dan juga tiket percuma untuk kanak-kanak ke Zoo Negara..

Pagi tadi hantar dua orang budak comel ke kelas membuat buku cerita..
Nanti akak buat entri pasal itu ok...
Walaupun tak kemana cuti sekolah ini, aktiviti budak dua orangni macam padatjer...
Akak dalam mood tak rajin ya amat...
Sebab esok akak kerja sekerat hari dan lepastu cuti sampai hari selasa...
Orang cuti panjang masa anak cuti sekolahkan..
Ada sebab akak cuti isnin dan selasa depan...

Sekarangni tengah berfikir-fikir untuk harijadi Atikah bulan April nanti..
Dia mintak buat di sekolah sahaja...
Kek dia mintak gambar Ana Muslim...
Sekejapjer rasanya bulan depan Atikah dahpun 8 tahun...
 Hisap puting sampai umur 2 tahun...
Kecik dulu senang nak gayakan dia,,,,
 Masani dia tinggal dengan nenek dia di rumah Moyangnya di Gombak...
Suka gambar Ana Muslim yang ini...

Mintak maaf tak dapat berkunjung balas dengan laju ke blog kawan-kawan semua.. Akan ku datang juga untuk membalas kunjungan rakan-rakan semua..

17 comments:

  1. lau xde cite sgt mmg el pakai WW
    tp lau ada cite mmg xleh nak WW hahaha

    nti free akk singgah blog el ea..:)

    comey je atikah ngan baju jam pinky

    ReplyDelete
  2. birthday atikah sama dgn aunty ros la….leh geng ni ;)

    ReplyDelete
  3. bebudak kan..kejap esok esok tetiba je dah besar maka nya bertahun-tahun dah tu..

    ReplyDelete
  4. Bdk2 skang mie lg prefer sambut birthday kat sekolah..lg meriah celebrate ngan kawan2..sbb anak2 buah falsya pun beria suruh mama die wat kat sekolah jugak..:)

    ReplyDelete
  5. kiutnye dia pakai baju n topi serba pink tuh.. gegirl sgt!

    ReplyDelete
  6. sy pun kurang idea kak..
    kdg2 WW pun tk taw nk ceta apa..haha

    amboi atikah kecik2 suka bergaya ye..
    dh bsr ha..8thn dh dia..

    ReplyDelete
  7. sat ja dh 8thn ek..bagusnya la kecik2 dh minat pic yg sopan gituu...

    ReplyDelete
  8. sat ja dh 8thn ek..bagusnya la kecik2 dh minat pic yg sopan gituu...

    ReplyDelete
  9. dah 8thn ek...
    dah besar dah dia :)

    ReplyDelete
  10. Bagus Atikah suka dgn Ana muslim...
    Jgn lupa buat entry pasal kelas buku cerita tu tau :)

    ReplyDelete
  11. Aha...cepat betul masa berlalu kan...seronok bila tgk anak2 membesar depan mata ni..Hamboi JM ckp cam ada pengalaman lak kan

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Membesar dengan sihat :)
    Comel lak tu..hehee

    ReplyDelete
  13. Oh, saya rupanya yang tertinggal MRT! Ni masih hilang dari radar sampai Selasalah ya. Wah, serius rindu gini...hahaha...

    Saya pun sangat menyibukkan diri cuti sekolah ni sampai blog pun sedikit terabai. Maklumlah nak jadi surirumahtangga bukan mudah :)

    ReplyDelete
  14. Kadang kadang mmg mls nak ambik gambar.

    ReplyDelete
  15. Sekejap jer dah besar yeh CZ....tak ingat masa susah payah kita besarkan mereka kan

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang